Info 0

Hummel Crosslite Dot4 White Sneakers

Art. nr. 0001315-0077-00000
4 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

2 andra färger

88% instämmer att strl är som väntat .

 • Små:
  1
 • Lagom:
  7
 • Stora:
"Jätte sköna! Helt klart värt priset."
Jengus | Storlek: Lagom

Egenskaper

 • Dam
 
Beskrivning
 • Liten i storlek
 • Jobb, lättare träning och daglig användning
 • God andningsförmåga
 • Lättviktsko
 • Stötdämpning
 • Extra snöring medföljer

Hummel Crosslite Dot4 är en lätt sneaker med stilren design, perfekt för lättare träning eller daglig användning. Den har en EVA-yttersula som är specialformad för att

Läs mer
 
Om Hummel

Hummel arbetsskor för vårdpersonal

Hummel sneakers och arbetsskor är framtagna för att ge dig optimal komfort och stabilitet för dina fötter. Vi har inte bara klassiska arbetsskor i vårt sortiment, vi kan även presentera ett sortiment av sportiga och bekväma sneakers från Hummel som passar perfekt för arbetsdagen i vårdyrket. Vi på Vårdväskan vill kunna erbjuda dig som jobbar inom vården sneakers som funkar att använda under arbetsdagen, på fritiden eller i stort sett vilket sammanhang som helst. Här hittar du arbetsskor med dämpning och som är extra luftiga så att dina fötter får så bra förutsättningar som möjligt under långa arbetsdagar. Hummel är en arbetssko med hög komfort, ger skön stötdämpning, kan användas när som helst och har en snygg design som passar perfekt för att du som jobbar inom vården ska kunna ha en sko som funkar för både jobb och till vardags. Välj ut dina nya favoriter i hela vårt Hummel sortiment.

Hummel sneakers på Vårdväskan

Hos oss på Vårdväskan hittar du flera olika modeller från Hummel. Du kan enkelt hitta det rätta paret för just dig och dina krav på arbetsskor. Flera av Hummels skor passar även utmärkt för löppass på hårdare underlag och för löpare som söker en neutral och lätt sko. Hummels högsta prioritet är att du och dina fötter ska må bra, kännas pigga och fräscha genom hela arbetsdagen.

Välj rätt arbetsskor och ge dina fötter de bästa förutsättningarna

Dina sneakers kommer garanterat att få dig känna dig bekväm, fräsch och snygg under din arbetsdag. Välj mellan olika modeller och märken av sneakers hos Vårdväskan. När du lyssnat på dina fötter och äntligen gjort ditt val av arbetsskor så är det naturligt att hela din kropp talar till dig. Då är det dags att ge alla delar av dig den kärlek som du förtjänar. I vårt stora sortiment hittar du allt från underkläder och bussaronger till alla de arbetsredskap som du dagligen behöver i ditt arbete. Bara för att de produkter du hittar i vårt sortiment har en glad och positiv stil, så betyder inte det att vi tullat på kvaliteten. Hos oss på Vårdväskan hittar du bara produkter av den allra högsta kvaliteten. Shoppa dina nya Hummel sneakers hos oss på Vårdväskan redan idag!

Hummel stödjer aktivt projekt som hjälper människor att leva ut sin passion för sport 

Hummel grundades 1923 och har en lång erfarenhet av att skapa sportkläder. Men det är sedan 2006 som Hummel valt att satsa på sneakers och träningsskor. Hummel arbetar med rena linjer, men också med kärlek för det utsmyckade utseendet och starka färgkombinationer, en unik blandning av retro och nuvarande trender vilket resulterar i en cool och urban street style med en sportig twist. Genom åren har Hummel stöttat och engagerat sig i flera organisationer och projekt med fokus på att kunna förändra världen genom sport, genom sponsring i fattiga och krigsdrabbade länder; alltid med hoppet att bygga broar och hjälpa till att bana väg för en bättre morgondag. Från Afghanistan till Sierra Leone stödjer Hummel projekt som hjälper människor att leva ut sin passion för sport.

Egenskaper

 • Dam

Recensioner (6)

Jengus 01/16/19
Helt nöjd
Jätte sköna! Helt klart värt priset.
Linda 10/17/18
Wow!
Fantastiskt sköna, lätta och luftiga skor. Sjukt fin färg och skönt avlastande!
Tove 09/30/18
För tunna sulor
Lätt och mjuk men med väldigt tunna sulor, ger inget stöd för foten.
Systererika 09/02/18
Luftiga jobbskor Luftiga skor att ha på jobbet. Normala i storleken. Inte så mjuk innersula. Kompletterade därför med Bagheera menory foam iläggssula.
Fia 07/24/18
Underbart sköna Sitter perfekt och är inte för varma heller.
Sonja 07/03/18
Himmel vita De var pösiga framme vid tårna annars snygga o sköna.