Info 0

Metallic Stetoskop Grönt

Art. nr. 0000321-0081-00000
4.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

5 andra färger

 
Beskrivning

Ett prisvärt metallicfärgat stetoskop i flera olika glada färger där alla metalldelarna är i samma färg som själva slangen på stetoskopet. 

Vårdväskans stetoskop är i ett robust material och passar både stora och små patienter. De är perfekta för hemmabruk och för övning, till exempel för dig som

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (5)

Ia 12/04/17
Prisvärt
Använder stetoskopet hemma som förälder till hjärtsjukt barn. Funkar mycket bra för de enkla bedömningar vi behöver göra. Helt klart prisvärt.
Michel 05/18/17
Film tema
Passade perfekt till mitt tema på filmkvällen blev sucseé med läkardräkt.
Annamaria Nelson 06/11/16
Stetoskop
Mycket nöjd med min stetoskop...snabb leverans
Maria 03/19/16
Så läckert Jag studerar till Ssk så är detta mitt första stetoskop - så läcker färg!!!! Bra pris för att ha som nybörjare och student samt fungerar mycket bra.
Julia 02/19/16
Exemplarisk Prisvärt stetoskop med en glad färg. :-)

Upptäck fler liknande produkter!