Info 0

Metallic Stetoskop Rosa

Art. nr. 0000321-0085-00000
4.7 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

5 andra färger

 
Beskrivning

Ett prisvärt metallicfärgat stetoskop i flera olika glada färger där alla metalldelarna är i samma färg som själva slangen på stetoskopet. 

Vårdväskans stetoskop är i ett robust material och passar både stora och små patienter. De är perfekta för hemmabruk och för övning, till exempel för dig som

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (6)

Sara 09/15/18
Baby doktorsväska
Köpte denna produkt till min lilla dotters doktorsväska. Riktigt rolig färg och funkar precis som den ska. Supernöjd mamma, supernöjd dotter.
Astrid 01/20/18
Stödstrumpor
Sköna och snygga strumpor.
Therés 11/23/17
Färg
Inte lika rosa på metallic-delen som bilden visar, men nöjd ändå.
Hhanna 06/19/17
Rosa fin och perfekt Super fin och bra
Carola 02/11/16
Stetoskop Är nöjd med mitt fina metallrosa stetoskop. Är snyggt och fyller sin funktion
Karin 02/07/16
stetoskop Bra kvalitet i förhållande till priset

Upptäck fler liknande produkter!