Info 0

Strumpa, 3-pack Djungel, Lila

Art. nr. 0000892-0083-00000
4.8 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

1 andra färger

100% instämmer att strl är som väntat .

  • Små:
  • Lagom:
    8
  • Stora:
"Jättefina! "
Kajsa | Storlek: Lagom
 
Beskrivning

Inte nog med att vi har massor med härliga stödstrumpor på vår hemsida, nu kan du även köpa vanliga strumpor. Att använda både till och från jobbet och under de dagar som du vill vara okomprimerad. Dessa strumpor är såkallade lågstrumpor och perfekta att använda tillsammans med alla våra arbetsskor för bästa

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (4)

Kajsa 02/27/18
Toppen!
Jättefina!
Therés 11/23/17
Sköna
Supersköna. Hade det varit fraktfritt så hade jag beställt fler bums!
Madeleine 10/31/17
Klocka
Fin färg
Sascha 05/27/17
Sköna! De är väldigt sköna och jag älskar de starka färgerna! Det enda negativa (om man nu ska vara petig alltså) är att alla dessa mönster skapar en himla massa trådar på insidan. Lätt att fastna med tårna alltså.

Upptäck fler liknande produkter!