Info 0

Tejphållare Grön till Stetoskop

Art. nr. 0000573-0081-00000

89 Kr

99 Kr

-10%

5 / 5
Läs omdömen

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

3 andra färger

 
Beskrivning

En prisvärd och smart produkt som passar de flesta storlekar på stetoskop och tejprullar inom sjukvård och omsorg. Tar endast ett ögonblick att montera samt rullar av mjukt vid användandet. Tejprullen har fått sin naturliga plats på ditt stetoskop så att du slipper lägga en massa onödig tid på att leta efter den. Håll kåll på din tejp med hjälp av ditt stetoskop!

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (1)

L 04/24/16
Perfekt hjälpmedel
En mycket praktisk sak som ser till att tejprullen är lätt att hålla reda på i fickan och tejprullen klistrar inte av sig på andra saker i fickan!

Upptäck fler liknande produkter!