Info 0

Happy Socks Leopard Mesh Hipster

Art. nr. 0001260-0192-00000

149 Kr

View size chart

- +

Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

Egenskaper

  • Dam
 
Beskrivning

Det blev just lite enklare att hitta ett par underkläder som inte kommer att synas genom dina kläder. Mesh hipsters från Happy Socks är tillverkade med ett polyester-nättyg för en tunn känsla varje gång du har dem på dig. Tillsammans med en bekväm och informell passform är leopardmönstret på dessa underkläder både

Läs mer
 
Om Happy Socks

Happy Socks - färgglada strumpor och underkläder som utstrålar glädje

Att färg sprider glädje är det många som håller med om och därför tycker vi på Vårdväskan att vi borde få in mer färg i vården, för att kunna sprida ännu mer glädje runt oss. Nu kan vi stolt meddela att vi breddar sortimentet ännu mer genom att bli Happy Socks återförsäljare. Så nu hittar du inte bara våra egna stödstrumpor och sockar, utan också Happy Socks strumpor och underkläder i vårt sortiment. Med Happy Socks strumpor kan du sprida ännu mer glädje både på arbetet och fritiden. Det är inte alla som har behov av eller vill använda stödstrumpor på jobbet, men kanske ändå vill kunna ha lika fina och färgglada strumpor som våra stödstrumpor är, och då är Happy socks strumpor det perfekta valet.

Happy Socks strumpor

Varför ska man skilja på män och kvinnor? Det är en självklarhet att du ska kunna bära vilka strumpor du vill tycker vi, och därför är alla strumpor från Happy Socks i unisex, för att passa både herr och dam. Strumporna finns i alla möjliga färger och mönster, men alla har samma sak gemensamt - de utstrålar glädje och kreativitet. Med Happy Socks strumpor i garderoben behöver du aldrig oroa dig för att få på dig en tråkig outfit, för då vet du att strumporna alltid livar upp helheten av outfiten. I sortimentet hittar du både höga och låga strumpor samt så kallade line socks vilket är extra låga strumpor som håller sig osynliga i de flesta skor tack vare sitt låga skaft. Dessutom är de kort sagt perfekta under årets lite varmare dagar. Bland Happy Socks strumpor finns det helt enkelt något för alla, oavsett humör, stil och vilka skor det ska användas i.

Happy Socks underkläder

Med hjälp av Happy Socks underkläder kan du alltid känna dig fin även under kläderna. De utstrålar, precis som strumporna, glädje och kreativitet genom sina glada färger och mönster. I sortimentet hittar du vanliga hipster-trosor i olika material samt en modell som är sömlös. Den sömlösa modellen gör trosorna extra bekväma att använda och kan bäras under alla kläder utan att någon risk för att några sömmar ska synas genom kläderna.

Happy Socks har en vilja att sprida glädje

Företaget Happy Socks grundades våren 2008 av två vänner vars vision var att förändra en bortglömd och vardaglig nödvändighet till en rolig och kreativ sak. Med hjälp av massa glädje, färg, enorm vilja och kreativitet säljs idag Happy Socks i mer än 90 länder runt om i hela världen. Deras mål är att förse sina kunder med de bästa och gladaste strumporna och underkläderna på marknaden. Happy Socks erbjuder en nästan ändlös variation av modeller och designer som utnyttjar ett brett spektrum av färgkombinationer och mönster för alla tillfällen, tankesätt och stilar. Inte nog med det så ägnar företaget en stor uppmärksamhet åt produktionen och använder bara det bästa materialet och den skarpaste designen för strumpor och underkläder. Alla produkter är hållbara men livstiden blir som längst om de tvättas aviga och inte torktumlas.

 
Tvättråd & Material

Material:

  • 90% Polyamid
  • 10% Elastan

Tvättråd:
Tvättas i 40°. Undvik att torktumla för bästa hållbarhet.

Max 40 °C
Ej strykning
Ej torktumlas
Ej blekning

Egenskaper

  • Dam

Upptäck fler liknande produkter!

Inga recensioner för den här produkten.

Upptäck fler liknande produkter!