Info 0

Vårdväskan

Art. nr. 0000664-0000-00000
4.4 / 5
Läs omdömen

- +

Obs: Sista varan i lager!
Snabb leverans
30 dagars bytesrätt
Handla nu, betala sen

 
Beskrivning

Grunden till företaget, originalet – Vårdväskan. Från början togs vårdväskan fram för att representera utbildningar med vårdinriktning. Väskan skulle visa vilket yrke studenten valt och ingjuta yrkesstolthet. Idag är Vårdväskan lika perfekt för dig som jobbar inom vården som för dig som är student -

Läs mer
 
Om Vårdväskan

Att sätta färg på vården är vår ledstjärna här på Vårdväskan och detta försöker vi förmedla i alla våra produkter. Det speglar sig i hela vårt sortiment där du hittar trevliga och färgglada arbetskläder och arbetsredskap för dig som jobbar inom vården. Att skapa en ny och spännande garderob av arbetskläder och accessoarer är enkelt hos oss på Vårdväskan. Den nya garderoben kommer att glädja dig och skapa trivsel varje dag i ditt arbete inom vården. Hos oss hittar du allt från färgglada arbetsskor, arbetsredskap till fina detaljer som ger det där lilla extra till din arbetsklädsel. Med hjälp av våra produkter piffar du enkelt upp en annars ganska så tråkig vårdklädsel. 

Upptäck fler liknande produkter!

Recensioner (8)

SSK 07/12/19
Nöjd!
Perfekt storlek och älskar min väska. Skulle gärna önska en svart också när man inte vill stå ut med en röd väska alltid.
En annan önskan är att väskremmen skulle ha ett annat tyg på insidan för nu kan jag uppleva att den fastnar om man har den på bar hud och det är varmt. I övrigt väldigt nöjd!
Charlotte 08/05/17
Mycket nöjd!
jobbar i hemtjänst och denna väskan har många fickor och är vattentålig så schemat håller sig torrt även i ösregn. Har kompletterat med en "innerväska" från eBay för extra förvaring för handskar, tejp osv.
Cecilia 02/27/17
Vårdväska
Fin väska. Bra med utrymme.
Jenny 03/27/16
Fin och praktisk Bra att ha med till jobbet. Rymmer även lunchlådan
Cc 02/11/16
Ok Tappade ena nit på undersidan efter 1 vecka men helt ok väska om man inte vill ha en vardagsväska.
Niky 02/10/16
snygg Jätte snygg men hoppas på flera färger
Alexis 02/10/16
Awesome Bra kvalité. Håller precis vad den lovar.
Caroline 04/04/15
Toppen! Använt min i över ett år dagligen och är väldigt nöjd med den.
Har många små fack m.m. inuti, skulle kanske önska ytterligare litet fack med dragkedja för förvaring av småsaker.
Mobilfacket är lite för litet för att få ner en större mobil i.