logo
FavoriterFavoriter

En dag i Vårdväskans egen namnskyltsfabrik

Varje dag trillar mängder med beställningar på namnskyltar in till vårt lager i Falkenberg. Från att du klickar hem din namnskylt till att den landar i din brevlåda sker all hantering och produktion på vårt eget lager. Processen både påbörjas och avslutas in house, vilket vi är väldigt stolta över. Välkommen till Vårdväskans egen namnskyltsfabrik!

Produktion in-house

I våra lokaler i Falkenberg är hela Vårdväskans personalstyrka samlade under ett och samma tak. Här behandlas och packas alla beställningar som du som kund lägger hos oss. Några av våra mest populära produkter är namnskyltar av olika slag – varje dag tillverkas massor med specialdesignade skyltar i vår egen lilla fabrik. Majoritet av namnskyltarna är helt unika, vilket innebär att hundratals kreativt designade och personliga namnskyltar varje vecka passerar genom vårt lager. Vi tar även emot många specialbeställningar från företag, som exempelvis vill ha sin egen logga på sina namnskyltar. De får då hjälp med att ta fram en design som representerar just deras verksamhet och som de känner sig nöjda med. I vår namnskyltsfabrik är det full rulle hela arbetsdagarna och tillverkningsprocessen sker helt och hållet in house. Här pågår designarbete, gravering, utskrift, limning, torkning och packning – allt för att du ska få hem en fin namnbricka i hög kvalitet. Många av momenten sker helt för hand och utförs med precision och noggrannhet.

Egen tillverkning från början till slut

När din beställning landar i vårt system ser tillverkningsprocessen lite olika ut beroende på vilken typ av skylt du har beställt. Här produceras både graverade namnbrickor och modeller med tryck, och varje skylt kontrolleras noggrant innan tillverkningen sätts igång. Från att du beställer din namnskylt till att ditt paket landar hemma hos dig har din skylt genomgått en tillverkningsprocess där många av momenten görs helt för hand. Namnskyltarna som du själv designar och beställer hos oss på Vårdväskan tillverkas med omsorg i vår egen lilla fabrik – för att du ska få en namnskylt som sprider glädje, färg och yrkesstolthet i vårdens korridorer.

Vårdväskans namnskyltsfabrik

Ännu mer personligt med egna motiv

I vårt designverktyg har du fler valmöjligheter än någonsin – här kan du välja mellan flera olika typsnitt, färger, bakgrunder och symboler. Eller ladda upp ditt helt egna motiv och gör namnskylten extra personlig! Skräddarsy din namnskylt utifrån din personliga stil och matcha med både arbetsklädsel och redskap – här är det endast fantasin som sätter gränser!