logo
FavoriterFavoriter

Birkenstock

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med rätt skor under långa arbetsdagar inom vården. För er som är verksamma inom vård och omsorg kan det bli mycket tid uppe på fötter under arbetspassen och då krävs det skor som ger rätt stöd och avlastning.

Skor och sandaler från Birkenstock för optimal komfort

Förebygg värk i fötter, rygg och leder med fotriktiga skor från Birkenstock Professional, som med sina anatomiskt utformade sulor håller fötterna pigga och glada under hela arbetsdagen. I vårt sortiment hittar du stilrena sandaler, praktiska hygienskor och ESD-godkända arbetsskor för både dam och herr. Skorna finns i flera olika modeller och kulörer som hjälper dig att sätta färg på vården samtidigt som du går rätt och skönt i varje steg.

Birkenstock för dam och herr

På Vårdväskan erbjuder vi funktionella och snygga Birkenstock skor och sandaler för både dam och herr. Här finns hållbara, slitstarka och stilrena skor, sandaler och tofflor i flera olika modeller och passformer. I vårt stora sortiment hittar du anatomiskt utformade arbetsskor som ger dig avlastning och stöd under långa arbetsdagar inom vården. Oavsett om du är ute efter klassisk svarta eller vita Birkenstock, eller är på jakt efter en mer färgglad modell, hittar du det du söker hos oss på Vårdväskan. Arbetar du i miljöer där du är i behov av en sko som tål maskintvätt? Då är praktiska Super Birki ett utmärkt val - en halksäker hygiensko som finns tillgänglig i en lång rad nyanser. Vill du njuta av luftig komfort under långa arbetsdagar, samtidigt som du får optimalt stöd och avlastning, är våra populära sandaler och tofflor att rekommendera. Här kan du välja bland ESD-godkända sandaler, som skyddar dig och känslig teknisk utrustning mot statisk elektricitet, tofflor med justerbar passform och modeller med stabiliserande hälrem. Ställer du höga krav på både komfort, funktion och design? Köp Birkenstock för herr och dam hos Vårdväskan!

Anatomiskt uppbyggd fotbädd för rätt stöd och avlastning

Det är framförallt sulan och fotbädden som gör att Birkenstock tofflor, sandaler och skor är helt unika. De har en anatomisk uppbyggnad som ger foten stöd och kroppen rätt avlastning. Med hjälp av den ortopediskt utformade fotbädden får fötterna och kroppen en god blodcirkulation samtidigt som foten är placerad i en naturlig position. Fotbädden på Birkenstock skor är alltid tillverkad av ren naturkork och slitsulan av etylvinylacetat, vilket är ett slitstarkt, lätt och flexibelt material. Dessa skor är därför utmärkta för dig som alltid är på språng och behöver något extra stabilt och bekvämt för dina fötter. För att skorna ska sitta som bäst rekommenderar vi att du har ungefär en halv centimeter kvar från tårna till framkanten på dina skor.

68 resultat

Du har tittat på 24 av 68 produkter