✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Arbetsskor

136 resultat

Du har tittat på 24 av 136 produkter

Hållbara, dämpande och sköna skor är ett måste för att du som vårdgivare ska orka långa timmar uppe på fötter under hektiska arbetspass.

Sköna arbetsskor för vårdpersonal

I Vårdväskans stora sortiment hittar du arbetsskor med bra dämpning, bekväm passform och funktionella detaljer som ger dig maximal komfort under långa arbetsdagar inom vården. Vi erbjuder jobbskor för dam och herr, i både klassiska och mer moderna utföranden. Här kan du bland annat välja mellan vårdskor lika den klassiska träskon, praktiska hygienskor i härliga färger, antistatiska och ESD-godkända skor, och jobbskor specifikt framtagna för att möta de hårda kraven inom vården. I vårt breda utbud finns bra arbetsskor för hårda golv, vilket ofta är fallet inom vården. Att våra skor erbjuder maximal komfort, bra funktionalitet och hög kvalitet innebär inte att vi tummar på stil och design. Hos oss kan du hitta snygga arbetsskor för dam och herr, som är lika stilrena som de är sköna. Välj mellan flera härliga färger och mönster och sätt din egen personliga prägel på arbetsuniformen.

Arbetsskor för dam och herr hos Vårdväskan

Våra slitstarka, funktionella och sköna skor är specifikt anpassade för att du som vårdpersonal ska uppnå maximal komfort under långa arbetsdagar. Med Vårdväskans jobbskor för vård och omsorg blir varje steg mer bekvämt. Våra skor hjälper även till att förebygga och minska smärta i knän, leder och rygg som lätt kan uppstå efter många timmar uppe på fötter. I vårt utbud hittar du både lätta arbetsskor och mer rejäla modeller, med bra dämpning och som är lätta att torka av och hålla rena. Alla kan hitta sina favoriter i vårt breda sortiment med bra arbetsskor för hårda golv och långa arbetspass uppe på fötter.

Jobbskor för vård och omsorg

Vi på Vårdväskan vill att du ska kunna njuta av optimal komfort och funktionalitet under långa dagar uppe på fötter, samtidigt som du sätter din personliga prägel på arbetsuniformen. I vårt breda sortiment med arbetsskor för dam och herr hittar du både klassisk enfärgade och kreativt mönstrade och färgstarka modeller. Välj bland jobbskor med eller utan hälrem, med eller utan antistatiska egenskaper och i flera olika material. Hos oss kan alla vårdgivare hitta sina arbetsskor, speciellt utvecklade för hektiska arbetsdagar på språng.