logo
FavoriterFavoriter

Kentaur

I vårt breda sortiment med arbetskläder för vårdpersonal hittar du funktionella, bekväma och slitstarka kläder från Kentaur, en dansk tillverkare vars rötter går långt tillbaka.

Made for people at work

Sedan 1990 har Kentaurs fokus legat på att skapa arbetskläder som inte bara ser bra ut, utan som även är bekväma och funktionella ned till minsta detalj. I både utvecklingen och produktionen prioriteras förståelsen för vårdgivares behov, allt för att du ska kunna förlita dig på Kentaurs unika känsla för design och funktion. Om du mår bra och känner dig fin i dina arbetskläder, kan du prestera ännu bättre på jobbet. Arbetskläder är viktiga - för den hängivna läkaren, den empatiska sjuksköterskan och för de flesta andra på jobbet. Därför arbetar Kentaur  ständigt efter sin internationella slogan: Made for people. At work.

Kentaur - slitstarka arbetskläder med optimal komfort

Från Kentaur erbjuder vi bland annat bussaronger, arbetsbyxor och läkarrockar med optimal funktionalitet och komfort. Här finns arbetskläder i både dam- och unisexmodeller i flera olika färger, modeller och utföranden. Arbetskläderna från Kentaur är tillverkade för att klara det dagliga slitaget inom vården och för att underlätta i din vårdvardag. Kläderna testas av fokusgrupper, ambassadörer och tvätterier för att säkerställa att de möter vårdsektorns höga krav på kvalitet, hållbarhet och komfort. Plaggen kan tvättas i höga temperaturer om och om igen, utan att tappa färg, form eller kvalitet - ett måste inom de allra flesta vårdyrken.