✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Kentaur

I vårt breda sortiment med arbetskläder för vårdpersonal hittar du funktionella, bekväma och slitstarka kläder från Kentaur, en dansk tillverkare vars rötter går nästan 100 år tillbaka.

Kentaur - slitstarka arbetskläder med optimal komfort

Arbetskläderna från Kentaur är tillverkade för att klara det dagliga slitaget inom vården och för att underlätta i din vårdvardag. I produktutvecklingen ligger fokus på kvalitet, funktion och komfort, liksom design och stil. Arbetskläderna testas av fokusgrupper, ambassadörer och tvätterier för att säkerställa att de möter vårdsektorns höga krav på kvalitet, hållbarhet och komfort. Kentaurs kläder kan tvättas i höga temperaturer om och om igen, utan att tappa färg, form eller kvalitet - ett måste inom de allra flesta vårdyrken.

Hållbarhetsengagemang hos Kentaur

Från Kentaur erbjuder vi bland annat bussaronger, arbetsbyxor och läkarrockar med optimal funktionalitet och komfort. Här finns arbetskläder i både dam- och unisexmodeller i flera olika färger, modeller och utföranden. Kentaur har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor, mänskliga rättigheter och arbetstagarnas rättigheter genom hela produktionskedjan, och är medlemmar i bland annat Amfori BCSI och UN Global Compact Initiative.