logo
FavoriterFavoriter

Outdoor

5 resultat

Du har tittat på 5 av 5 produkter

För er vårdgivare som arbetar delar av dagen utomhus eller i kyligare miljöer, inom exempelvis djursjukvård eller hemtjänst, erbjuder vi outdoorskor för både dam och herr.

Outdoorskor för dam och herr

Vårt sortiment med outdoorskor består av vattentäta skor för herr och dam, varma skor med maximal komfort, praktiska kängor och rejäla sneakers som tål väder och vind. Här hittar du outdoorskor från bland annat Bagheera, som håller dig varm och torr under arbetspass ute i regn och rusk. Våra varma sneakers och vattentåliga skor för dam och herr har hög kvalitet och funktionalitet, utan att kompromissa med stil och design. Här hittar du outdoorskor som sätter stil på arbetsuniformen, samtidigt som du kan njuta av maximal komfort under långa arbetspass.

Varma och vattentäta skor för arbetsdagar utomhus

I vårt utbud med outdoorskor för herr och dam finns stilrena vattentäta sneakers, fodrade skor och kängor som står emot väder och vind. Oavsett om du spenderar dina arbetsdagar inomhus eller utomhus kan du hitta bekväma skor hos oss på Vårdväskan, med praktiska funktioner och hög kvalitet. För varm och torr komfort under kyliga och regniga dagar - köp outdoorskor hos oss!