✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Segers

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med kvalitativa, bekväma, funktionella och slitstarka arbetskläder inom vården, och därför erbjuder vi ett brett utbud av vårdkläder från flera ledande varumärken.

Segers - högkvalitativa och funktionella arbetskläder

Hos oss hittar du arbetskläder från Segers, som har 80 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av yrkeskläder. Segers är ett familjeföretag som arbetat efter samma filosofi sedan starten 1943 - att skapa stilfulla och funktionella arbetskläder för kök, restaurang, hotell och vårdsektorn. Hos oss hittar du olika kollektioner med arbetskläder, alla med funktionalitet och hållbarhet som gemensam nämnare. Oavsett om du är ute efter arbetsbyxor, arbetströja, vårdklänning eller annat arbetsplagg hittar du det du söker i vårt stora sortiment från Segers.

Yrkeskläder med tidlös design från Segers

Från erfarna Segers erbjuder vi högkvalitativa och funktionella arbetskläder i tidlös, skandinavisk design. Här hittar du yrkeskläder i dam-, herr- och unisexmodell som är tillverkade i slitstarka material och tål kontinuerlig tvätt i höga temperaturer. Med dessa kläder kan du känna dig både fin och bekväm på jobbet samtidigt som de praktiska detaljerna underlättar för dig i din arbetsvardag inom vården. För att säkerställa hög kvalitet och funktionalitet har Segers full kontroll genom hela tillverkningsprocessen, från materialval och första stygn till färdig produkt. När du beställer kläder från Segers hos oss på Vårdväskan kan du vara säker på att du får plagg med maximal komfort, hög kvalitet och funktionalitet, och tidlös design. Hitta dina favoriter idag!

Hållbarhetsarbete

Segers arbetar aktivt med hållbarhet genom hela sin produktionskedja och har full kontroll från första stygn till färdig produkt. Många av deras plagg är OEKO-TEX-certifierade, vilket innebär att inga ämnen som är skadliga för människa eller miljö används i tillverkningsprocessen. De är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001, och erbjuder kollektionen Segers Green tillverkad i miljöbättre material. Arbetsmiljö är också ett stort fokusområde och Segers är medlemmar i Amfori BSCI, ett hållbarhetsinitiativ med tusentals medlemsföretag som arbetar för att förbättra arbetsmiljöförhållanden och skapa mer ansvarsfulla leverantörskedjor.