✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Jackor & Västar

124 resultat

Du har tittat på 20 av 124 produkter

Vi på Vårdväskan erbjuder arbetskläder för all typ av vårdpersonal - däribland bekväma och funktionella jackor och västar. Här hittar du plagg i flera olika modeller och material som både kan hålla dig varm under kyligare arbetsdagar och underlätta genom arbetspassens alla moment och uppgifter.

Jackor och Västar för alla vårdgivare

I vårt stora sortiment finns jackor och västar från bland annat South West och Almedahls, som kombinerar komfort, kvalitet och funktion utan att göra avkall på design och stil. Våra arbetsjackor och västar finns i en mängd stilrena modeller och blir en både praktisk och snygg del av din arbetsuniform.

Praktiska fleecejackor och arbetsjackor hos Vårdväskan

I vårt breda utbud med arbetsjackor hittar du sköna fleecejackor för dam och herr, vindjackor för blåsiga arbetsdagar, värmande fodrade jackor, funktionella fritidsjackor och mjuka collegejackor. Oavsett om du behöver en tunn vindjacka under cykelturen till jobbet, en praktisk fleecejacka för kalla vårdmiljöer eller en fodrad jacka för arbetsdagar utomhus kan du hitta det du söker hos Vårdväskan. Våra bekväma fleecejackor för dam och herr finns i en mängd olika färger och har rymliga fickor där du får plats med diverse redskap och arbetstillbehör. De passar lika bra att använda under arbetspassen inom vården som under fritidsaktiviteterna. Det gör även våra praktiska fritidsjackor, som finns i flera olika modeller. Ett annat måste i höst- och vintergarderoben är en av våra vindjackor, som stänger ute blåsten under arbetsdagar utomhus eller på promenaden till jobbet. Med en mjuk collegejacka och skönt värmande fodrad jacka är du kittad för arbetspass både utomhus och inomhus, oavsett väder och vind. Hitta din favorit och köp din arbetsjacka hos Vårdväskan!

Funktionella västar för dam och herr

Hos oss på Vårdväskan hittar du västar i flera modeller - från varma, fodrade västar till funktionella arbetsvästar med praktiska detaljer. Vi erbjuder västar i både dam-, herr- och unisexmodell för att alla ska kunna hitta sin favorit. Oavsett om du vill ha en färgglad eller mer stilren, svart väst kan du köpa den hos oss på Vårdväskan. I vårt sortiment finns västar som underlättar för dig i din vårdvardag, både vid arbete utomhus och inomhus. För kallare arbetsdagar erbjuder vi fodrade västar för dam och herr, som värmer skönt över arbetskläderna. Här hittar du också praktiska arbetsvästar, med rymliga fickor för dina redskap, reglerbar midjevidd och möjlighet till tvätt i höga temperaturer. För en bekväm och funktionell arbetsvardag, köp väst för dam och herr hos Vårdväskan!