✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Nytello

Från erfarna tillverkaren Nytello erbjuder vi arbetskläder för all typ av vårdpersonal. Här hittar du plagg för både dam och herr och kan välja mellan bussaronger, klänningar, arbetsbyxor och andra vårdkläder med maximal komfort och funktionalitet.

Bekväma och slitstarka arbetskläder från Nytello

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med slitstarka och bekväma arbetskläder som underlättar genom arbetsmomenten, och därför har vi skapat ett brett sortiment med vårdkläder från välkända varumärken som Nytello. I vårt sortiment från Nytello hittar du högkvalitativa arbetskläder i tåliga material och med praktiska detaljer som sitter bekvämt under hela arbetsdagen.

Vårdkläder från Nytello hos Vårdväskan

Nytello har över 75 års erfarenhet av att utveckla och producera arbetskläder för vårdpersonal. Här har alltid kundens bekvämlighet stått i fokus och därför erbjuder Nytello vårdkläder med bekväm passform, sköna material och funktionella detaljer. I vårt sortiment från Nytello hittar du bussarong, klänning, byxor och andra typer av arbetskläder för alla vårdgivare. Välj mellan kläder i dam-, herr- och unisexmodell och var säker på att du får plagg i hög kvalitet som tål kontinuerlig tvätt i höga temperaturer. Många av våra arbetskläder från Nytello är dessutom certifierade enligt OEKO-TEX, vilket innebär att inga skadliga ämnen används i produktionen. Oavsett om du är ute efter byxor, bussarong, klänning eller annat vårdplagg hittar du det du söker i vårt sortiment från Nytello.