✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

South West

I vårt breda utbud med arbetskläder för vårdpersonal hittar du kläder från South West, ett varumärke som erbjuder funktionella och bekväma plagg både för arbete och fritid.

Kläder för både arbete och fritid från South West

Sedan 1991 har South West arbetat för att utveckla och tillverka kvalitativa, hållbara och designrika kläder som ska kunna användas både på arbetet och privat - du ska kunna känna dig välklädd i alla situationer. Från South West erbjuder vi allt från t-shirts och pikétröjor till fleecetröjor och fodrade västar, här finns arbetskläder för alla typer av verksamheter inom vårdsektorn. Oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus kan du hitta funktionella plagg med praktiska detaljer i vårt sortiment från South West.

Funktion och hållbarhet i fokus hos South West

South West har ett omfattande hållbarhetstänk genom hela produktionskedjan. I vårt sortiment från South West hittar du kläder i hållbara material och med tidlös design, som gör att de kan användas om och om igen och lätt kombineras med andra arbetskläder. Detta är fördelaktigt både ut miljö- och ekonomisynpunkt och blir hållbart för både människa och miljö. Hos oss kan du välja bland en mängd olika plagg från South West, i både herr-, dam- och unisexmodell. Oavsett om du är ute efter kläder till arbete eller fritid kan du hitta det du söker i vårt sortiment från South West. Med tidlös, stilren design, optimal funktionalitet, praktiska detaljer och hög kvalitet är kläder från South West ett utmärkt val för allas garderob.