✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Pulsoximetrar

7 resultat

En pulsoximeter, även kallas saturationsmätare, är ett redskap som används för att smidigt och effektivt mäta syresättning i blodet. Pulsoximetri använder sig av två våglängder med ljus som passerar genom kroppsvävnaden och beräknar andelen av arteriellt/venöst blod och presenterar detta som en syremättnad.

Pålitlig pulsoximeter för att mäta syresättning

Genom att mäta hur ljus på olika våglängder absorberas av kroppen kan man kontrollera syrehalten i blodet. Hos oss på Vårdväskan hittar du saturationsmätare till bra pris som ger pålitliga och säkra resultat. Detta är ett användbart redskap både hemma och inom vården och vi erbjuder modeller för mätning på både barn och vuxen.

Saturationsmätare till bra pris hos Vårdväskan

Är du ute efter en syremätare för användning hemma eller inom vården - handla hos Vårdväskan! Vi erbjuder saturationsmätare från GIMA och ADC, två erfarna tillverkare av medicinska arbetsredskap och instrument. Våra syresättningsmätare kombinerar en högkänslig fingersensor, elektronik och display i en mycket kompakt form som gör dem smidiga att förvara och alltid ha med sig. Vi erbjuder pulsoximeter som mäter syresättningen genom fingertoppen och hos oss hittar du modeller som passar både barn och vuxen tack vare den flexibla fingertjockleken. Din syresättningsmätare placeras på ett finger och resultatet kan sedan läsas av på en lättläst display. Hos oss kan du köpa pålitliga syremätare med hög funktionalitet som passar både i arbetet som vårdgivare och i hemmaapoteket. Beställ idag!