✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Wock

Vi på Vårdväskan vet hur viktigt det är med bekväma och funktionella arbetsskor för er som arbetar inom vården. Därför erbjuder vi arbetsskor och hygienskor från WOCK, som tillverkar skor med hög funktionalitet och komfort, utan att göra avkall på stil och design.

Funktionella arbetsskor och hygienskor från WOCK

WOCKs hygienskor och arbetsskor sitter lätt på foten samtidigt som de ger stöd och trygghet i tuffa vårdmiljöer. I vårt sortiment hittar du bland annat de populära hygienskorna WOCK Clog, halksäkra och antistatiska clogs i stilren design. WOCK Clog är dessutom autoklaverbara, och finns i flera härliga färger. Här finns också WOCK Breelite, en halksäker sneaker i unisexmodell som sitter lätt på foten och ger god ventilation under hela arbetsdagen. I vårt utbud från WOCK kan alla vårdgivare hitta sina funktionella och färgglada favoriter.

WOCK clogs med maximal komfort

Vi erbjuder hygienskor och arbetsskor från WOCK som klarar av hygien- och funktionskraven utan att göra avkall på komforten. Alla modeller i vårt utbud har god ventilation och hög andningsförmåga, vilket håller dina fötter svala och fräscha hela arbetsdagen. Skorna sitter lätt på foten och har ordentlig stötdämpning, som bidrar till att förebygga och minska smärta i knän, höfter, rygg och leder. WOCKs hygienskor har stabiliserande hälrem som kan fällas fram när den inte används, för att du ska kunna välja den passform som känns bäst för just dig. Samtliga clogs är halksäkra och antistatiska, och vi erbjuder även autoklaverbara modeller och hygienskor med fräsch citrondoft.

Kvalitet, funktion, komfort & design från WOCK

WOCK har funnits på marknaden i över 20 år och grundades av José Pinto, som tillsammans med sitt team arbetar hårt för att erbjuda produkter av högsta möjliga kvalitet. De letar ständigt efter nya förbättringar, lösningar och tekniker för att ligga i framkant när det kommer till både funktion, komfort och design. Med lång erfarenhet i bagaget erbjuder de arbetsskor och hygienskor som möter de hårda kraven inom vårdsektorn, samtidigt som du kan sätta färg och stil på arbetsdagen.