✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Sneakers

104 resultat

Du har tittat på 24 av 104 produkter

Vi på Vårdväskan erbjuder ett brett utbud av skor - däribland snygga och sköna sneakers för herr och dam, i flera olika modeller. Här hittar du slip on sneakers, ortopediska sneakers och klassiska modeller i flera olika färger och utföranden.

Stilrena och sköna sneakers för dam och herr

För dig som är ute efter dämpande och stilrena arbetsskor, är sneakers ett bra alternativ. Vi erbjuder funktionella, slitstarka, sköna och billiga sneakers för dam och herr från bland annat Scholl, Bagheera, Skechers och vårt eget varumärke Beez. Ett par dämpande och sköna sneakers är ett perfekt alternativ till arbetsskor under långa dagar uppe på fötter. De har rejält stötdämpande sulor som minskar och förebygger smärta i knän, leder och rygg, som lätt kan uppstå efter mycket stående och gående på hårda golv. Med bekväma och billiga sneakers och skor från Vårdväskan går du rätt, snyggt och skönt både på jobbet och på fritiden!

Sneakers som arbetsskor för optimal komfort

Vill du ha ett par nya arbetsskor i form av sneakers eller uppdatera skogarderoben inför fritidsaktiviteterna? För maximal komfort oavsett vad du tar dig an, är sköna sneakers från Vårdväskan ett självklart val. För er som vill att på- och avtagning ska gå fort och smidigt finns våra slip on sneakers i flera olika utföranden. Vi erbjuder även ortopediska sneakers med ergonomisk fotbädd och stabil uppbyggnad, för dig som behöver extra stöd under långa dagar uppe på fötter. Oavsett vilken typ av sneakers du är ute efter, hittar du det du söker hos oss på Vårdväskan!