✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Blodtrycksmätare

Med hjälp av en blodtrycksmätare kan du enkelt kontrollera blodtrycket på dina patienter. Mätaren beräknar trycket i en pulsåder med hjälp av en manschett som fästs runt överarmen. Blodtrycket mäts i millimeter kvicksilver, mm Hg, och anges med två tal, exempelvis 120/80. Det första talet anger övertrycket som uppstår när hjärtat drar ihop sig och pumpar ut blod, det andra talet anger undertrycket när hjärtat slappnar av och fylls med nytt blod.

Blodtrycksmätare för både vård och hemmabruk

Hos oss på Vårdväskan hittar du funktionella, billiga blodtrycksmätare som passar både barn, tonåringar och vuxna. Vi erbjuder manuella blodtrycksmanschetter från vårt eget varumärke och digitala modeller från de erfarna tillverkarna ADC och GIMA. Med en blodtrycksapparat från Vårdväskan får du ett högkvalitativt och pålitligt redskap som ger säkra och trygga mätningar både inom vården och på hemmaplan. Oavsett om du arbetar inom vården och är ute efter ett funktionellt och prisvärt redskap, eller om du vill hålla koll på blodtrycket på hemmaplan, hittar du alltid bra blodtrycksmätare med maximal prestanda hos oss på Vårdväskan.

Köp pålitlig blodtrycksapparat hos Vårdväskan

I Vårdväskans sortiment hittar du billiga blodtrycksmätare med optimal prestanda och hög användarvänlighet. Vi erbjuder prisvärda mätare lämpade för barn, tonåringar och vuxna med manschett som går att justera efter armens storlek. Med en blodtrycksmaskin från Vårdväskan kan du utföra pålitliga mätningar både inom vårdens väggar och i hemmet och hålla koll på blodtrycket både hos patienter och familjemedlemmar. Oavsett om du är ute efter en manuell blodtrycksmanschett eller en automatisk blodtrycksmätare har vi på Vårdväskan det du söker!

Är du osäker på vilken modell som passar just dig? Läs vår guide 'Blodtrycksmätare - Bäst i Test' på bloggen!

14 resultat