logo
FavoriterFavoriter

ADC

I Vårdväskans breda utbud hittar du funktionella arbetsredskap och hjälpmedel i hög kvalitet från flera ledande varumärken. Vi erbjuder bland annat redskap från amerikanska ADC (American Diagnostic Corporation), som har lång erfarenhet inom branschen.

ADC - erfaren tillverkare av medicinska redskap

ADC är ett väletablerat medicintekniskt företag som producerar funktionella, robusta och prisvärda arbetsredskap och diagnostiska instrument för hälso- och sjukvårdsindustrin. I vårt sortiment från ADC hittar du bland annat stetoskop, blodtrycksmätare, otoskop och andra diagnostiska arbetsredskap - alla med maximal funktionalitet och hög kvalitet. I processen med att utveckla produkter lyssnar ADC till de önskemål och behov som existerar bland sjukvårdspersonal över hela världen och tar sedan fram produkter som löser de problem och fyller de behov som finns. Alla ADCs produkter genomgår noggranna kontroller och inspektioner för att nå maximal funktionalitet och användarvänlighet. Med modern design och teknik når ADC en hög standard och tack vare deras nära samarbete med världens ledande underleverantörer, inhemsk inspektion, och montering och förpackning i egna anläggningar kan de också erbjuda redskap och instrument till bra priser.

Prisvärda arbetsredskap med hög kvalitet

ADCs höga standard, funktionalitet och kvalitet har givit dem certifieringar enligt ISO. ISO 13485:2016 är en certifiering utformad för tillverkare av medicinska redskap och instrument och har krav på kvalitet, ledningsansvar och engagemang för att kontinuerligt förbättra produkter och tjänster. Genom denna certifiering säkerställs att ADCs produkter är av hög kvalitet och noga kontrolleras och inspekteras genom hela tillverkningsprocessen. När du köper ett stetoskop eller annat arbetsredskap från ADC hos oss på Vårdväskan kan du vara säker på att du får ett högkvalitativt redskap med maximal prestanda och funktionalitet, och med modern design och teknik.