✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Muggar & Vattenflaskor

49 resultat

Du har tittat på 24 av 49 produkter

Sätt guldkant på kafferasterna med roliga muggar med inspirerande text och motiv. Hos oss på Vårdväskan hittar du ett stort utbud med muggar i olika utföranden som gör kaffepauserna på jobbet inom vården ännu trevligare.

Roliga muggar med text och vårdmotiv

Här hittar du roliga muggar med text och motiv inspirerade av olika vårdyrken som sprider härlig stämning samtidigt som du fyller på med energi. Oavsett om du arbetar som läkare, veterinär, undersköterska eller sjuksköterska hittar du din mugg hos oss på Vårdväskan. De blir även en uppskattad gåva till en kollega på jobbet och sätter guldkant på hektiska arbetsdagar. Hitta dina favoriter i vårt breda utbud och köp fina muggar hos oss på Vårdväskan!

Praktisk och snygg vattenflaska i glas

Under långa arbetsdagar inom vården är det viktigt att fylla på med vätska och dricka mycket vatten. Därför erbjuder vi på Vårdväskan praktiska och snygga vattenflaskor i glas med skyddande hölje av silikon. Med en vattenflaska nära till hands håller du vätskenivåerna i balans under hektiska arbetspass. Våra vattenflaskor har ett tåligt skydd av silikon och ett smidigt handtag fäst vid locket, så att du enkelt kan bära med dig flaskan hela dagen. Silikonhöljet kan även plockas av för smidig rengöring av flaskan. Kom ihåg att fylla på med vätska med en vattenflaska i glas från Vårdväskan!