logo
FavoriterFavoriter

Mössor och huvudbonader

14 resultat

Du har tittat på 14 av 14 produkter

I vårt breda utbud med funktionella och stilrena arbetskläder för vårdpersonal hittar du värmande, bekväma och snygga mössor och huvudbonader.

Bekväma och snygga mössor och huvudbonader

För er vårdgivare som arbetar delar av arbetspassen utomhus, inom till exempel hemtjänst eller djursjukvård, erbjuder vi sköna, färgglada och billiga mössor för både dam och herr. Här finns även halstuber som ger extra värme och isolering runt hals och haka, och som går att vika dubbelt och bära som pannband. Våra mössor och halstuber passar både herr och dam och finns i flera härliga kulörer. Oavsett om du vill ha en klassisk svart mössa eller en mer färgglad variant, hittar du din huvudbonad hos Vårdväskan. I vårt sortiment finns även hijaber för er vårdgivare som är i behov av att täcka hår, hals och axlar.

Mjuka mössor och halstuber för dam och herr

Vårdväskans mössor och huvudbonader är tillverkade i mjuka och följsamma material och tål regelbunden tvätt utan att tappa färg eller form. Våra snygga mössor för dam och herr passar lika bra under kyliga arbetspass som under fritidsaktiviteterna. Vill du ha en flerfunktionell huvudbonad är våra halstuber perfekta, då de både kan bäras runt halsen och dubbelvikta som pannband för att skydda öron och panna från kyla. Oavsett om du är ute efter en fin mössa, en praktisk halstub för herr och dam eller en funktionell hijab hittar du det du söker i Vårdväskans utbud av billiga mössor och huvudbonader.