✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter
Hjälp oss att inspirera andra
#yesvardvaskan
Ett community för vårdpersonal

#yesvardvaskan

Vi älskar att inspireras av dig som kund och ta del av hur du tar med din personliga stil till jobbet! Vill du synas här på vår hemsida eller i våra sociala medier, och bli ett ansikte utåt för vårt fantastiska community av vårdpersonal? Då hade vi blivit jätteglada om vi får använda din bild eller video i våra kanaler i marknadsföringssyfte. Svara på vår förfrågan i kommentarsfältet på sociala medier genom att skriva hashtaggen #yesvardvaskan eller på annat sätt ge tydligt godkännande att du samtycker till nedan villkor och tillåter oss att inspirera andra med ditt content.

Vad betyder detta för dig?
Du får möjlighet att inspirera alla som gillar Vårdväskan, vara med och bygga ett härligt community av vårdpersonal runt om i hela landet och kanske får du en eller flera nya följare samtidigt!

  • Du ger Vårdväskan (org. nummer: 5568801939) en icke-exklusiv, icke tidsbegränsad, kostnadsfri och global licens till att använda samtliga bilder som du har besvarat med #yesvardvaskan eller på annat sätt samtyckt till enligt ovan. Du samtycker till att vi använder dina bilder och ditt namn (inklusive användarnamn i aktuell kanal) i marknadsföringssyfte i ovan angivna kommunikationskanaler. Vårdväskan är inte skyldiga att ekonomiskt ersätta dig för användningen av bilderna.

  • Du har rätt att licensiera bilderna och har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att licensera bilderna.

  • Du intygar att din bild inte gör intrång i någon tredje parts rättigheter eller strider mot någon lag.


Notera att licensen och dessa villkor inte påverkas av om du raderar ditt konto, bilderna eller hashtaggen. Om du vill att vi ska sluta använda dina bilder måste du säga upp licensen. För att säga upp licensen kan du kontakta oss eller använda anmälningsfunktionen som finns kopplad till de bilder som vi publicerat på vår sajt.

För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, klicka här: dataskyddsinformationen.