✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Ergonomiska sneakers

För dig som vill ge kroppen extra stöd under långa dagar uppe på fötter erbjuder vi ortopediska sneakers med fotriktig och ergonomisk fotbädd och stabil uppbyggnad.

Ergonomiska, fotriktiga sneakers för dam och herr

Våra ortopediska sneakers för dam och herr ger bekväm avlastning och hjälper till att förebygga och minska smärta i knän, höfter, rygg och leder. I vårt sortiment hittar du medicinskt klassade ortopediska sneakers från tillverkaren MBT, som med sina unika sulkonstruktioner aktiverar passiva muskler och bidrar till bättre hållning, blodcirkulation och balans. Vi erbjuder också ergonomiska, fotriktiga sneakers från Scholl, som bidrar till en korrekt och naturlig fotställning och förebygger smärta orsakad av överpronation. Köp fotriktiga sneakers för dam och herr hos Vårdväskan!

Ortopediska sneakers för maximal komfort

Hos oss på Vårdväskan hittar du ergonomiska sneakers med fotriktig och ortopedisk uppbyggd fotbädd, som ger rätt stöd och avlastning under långa arbetsdagar uppe på fötter. Att vara vårdgivare är ett fysiskt påfrestande arbete som kan vara tufft mot kroppen, och ortopediska sneakers är optimala för att förebygga och minska smärta i fötter, leder och rygg. I vårt sortiment finns stilrena och fotriktiga sneakers för dam och herr, i flera olika modeller och färger. Välj dina favoriter och få optimalt stöd och komfort under långa arbetsdagar. Våra ergonomiska sneakers har unikt konstruerade fotbäddar och sulor, och är tillverkade i slitstarka material med hög andningsförmåga. Välj bland ortopediska sneakers med modern och stilren design som passar lika bra under arbetspassen inom vårdens väggar som under fritidsaktiviteterna. Investera i ett par ergonomiska sneakers och få gladare fötter på köpet!

557 resultat

Du har tittat på 24 av 557 produkter