✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Vårdväskan guidar: Vilka är de bästa arbetsskorna för dig och ditt vårdyrke?

Luftiga arbetssandaler, stötdämpande sneakers, praktiska hygienskor eller funktionella ESD-skor? Ibland är det inte helt lätt att navigera i djungeln av arbetsskor. Vilka är de bästa arbetsskorna för just dig och ditt vårdyrke? Läs vår stora guide för att ta reda på det!

Med ett hav av valmöjligheter kan det ibland kännas lite knepigt att lista ut vilka arbetsskor man ska lägga i varukorgen. Olika typer av skor har olika funktioner och fördelar och därför har vi på Vårdväskan samlat hela vårt sortiment med arbetsskor i en stor guide – för att du ska kunna välja de bästa arbetsskorna för just dig.

Arbetssandaler

Sandaler

I vårt breda sortiment hittar du arbetssandaler i en lång rad olika modeller och färger, och från en mängd väletablerade varumärken. Här kan du välja mellan sandaler med eller utan hälrem, med kraftigare eller nättare sula och i flera olika material. Vi erbjuder även ortopediska sandaler med ergonomisk utformad fotbädd, för dig som behöver extra stöd under långa arbetsdagar. Att välja sandaler som arbetsskor ger dig luftig komfort och bekväm stötdämpning, samtidigt som du kan sätta en stilren touch på arbetslooken.

Du har tittat på 12 av 154 produkter

Sneakers

Sneakers

Med ett par sneakers går du både bekvämt och snyggt genom vårdens korridorer. Hos oss hittar du ett stort utbud med stilrena sneakers som erbjuder effektiv stötdämpning, optimal komfort och flera funktionella detaljer. Välj mellan smidiga och lätta slip on sneakers, ergonomiska sneakers som erbjuder extra stöd och mer rejäla modeller som ger stabilitet i varje steg. Om du arbetar delar av arbetsdagen utomhus erbjuder vi också vatten- och vindtäta sneakers, som håller dina fötter torra och varma även under regniga jobbpass. Vill du klicka hem ett par sneakers som passar även till fritidens alla aktiviteter är det bara att välja och vraka – hos oss finns modeller för alla.

Du har tittat på 12 av 114 produkter

Vårdskor

Vårdskor

Hos oss på Vårdväskan hittar du klassiska vårdskor i flera olika färger, passformer och utföranden. Här kan du välja mellan modeller med justerbar hälrem, vårdskor i smidig slip in-modell och färgsprakande eller klassiska nyanser. Från vårt eget varumärke Beez erbjuder vi vårdskor som tillverkas enligt traditionellt hantverk endast ett stenkast från våra lokaler i Falkenberg, där många av momenten utförs helt för hand. Dessa skor har en förstärkt tå för att stå emot lätta smällar, en ovandel som enkelt kan rengöras och torkas av, och erbjuder bekvämt stöd under långa arbetsdagar uppe på fötter. De är speciellt framtagna för att uppnå de hårda krav som ställs inom vården och för att ge optimal komfort utan att tumma på stil och design.

Du har tittat på 12 av 107 produkter

ESD-skor och antistatiska skor

ESD-skor och antistatiska skor

Om du arbetar med känslig teknisk utrustning på ditt jobb inom vården och vill skydda både dig och instrumenten mot statisk elektricitet, är ESD-skor ett utmärkt val. ESD-skor avleder effektivt den statiska elektriciteten, som uppstår när du exempelvis rör vid föremål, och skyddar både dig och den känsliga utrustningen. Vi erbjuder även antistatiska skor, som också avleder statisk elektricitet men endast skyddar dig som bär skorna och alltså inte eventuella instrument som används i ditt arbete. I vårt sortiment hittar du ESD-skor och antistatiska skor från flera väletablerade och erfarna tillverkare, såsom Birkenstock, Wock och Sievi.

Du har tittat på 12 av 96 produkter

Hygienskor

Hygienskor

Är du en av alla de vårdgivare som arbetar i miljöer med strikta hygienkrav? Då kan praktiska hygienskor vara ett bra val! I vårt breda sortiment hittar du hygienskor från de erfarna tillverkarna Wock och Toffeln, i både klassiska och mer färgstarka kulörer. Många av hygienskorna i vårt utbud kan maskintvättas och samtliga modeller kan enkelt rengöras med tvål och vatten för att bibehålla god hygien. Vi erbjuder även autoklaverbara skor för de som har extra höga krav. Här kan du välja mellan skor med justerbar hälrem, extra ventilationshål för ännu högra andningsförmåga och antistatiska modeller som skyddar dig som bär skorna mot statisk elektricitet. Alla hygienskor som du hittar hos oss har halksäker sula, är speciellt framtagna för att uppnå vårdens höga krav och ger optimal komfort under hela arbetsdagen.

Du har tittat på 12 av 52 produkter

Skyddsskor

Skyddsskor

Hanterar du tunga föremål i ditt arbete, som riskerar att falla på dina fötter? Finns det risk att du stöter in i något vasst eller klämmer dig? Då är skyddsskor ett utmärkt val av arbetsskor. Dessa skor har kraftiga stålhättor som skyddar dina fötter mot skador, de är halksäkra och innehar antistatiska egenskaper som skyddar dig mot statisk elektricitet. Många modeller har även genomtrampsskydd och olje- och bensinresistenta sulor, för ytterligare skydd mot skador. I vårt sortiment hittar du skyddsskor från Sievi, en av Europas största tillverkare av arbetsskor för olika branscher. Här finns både lättare skor i slip on-modell, kraftigare modeller och vattentåliga stövlar att välja mellan.

Du har tittat på 11 av 11 produkter

Outdoorskor

Outdoorskor

Om du arbetar delar av dagen utomhus och vill bibehålla optimal komfort oavsett väderlek, är våra outdoorskor något för dig. Här kan du välja mellan rejäla, vattentäta sneakers och varmfodrade, stabila kängor från varumärken som Bagheera, Scholl och Skechers. Med dessa skor kan du njuta av maximal bekvämlighet, effektiv stötdämpning och torra och varma fötter genom alla regniga, blåsiga och kyliga arbetsdagar framöver.

Du har tittat på 10 av 10 produkter