logo
FavoriterFavoriter

Ergonomiska sandaler

För dig som arbetar inom vården och ofta spenderar stora delar av arbetsdagen uppe på fötter kan ortopediska sandaler med ergonomiskt uppbyggd fotbädd vara ett bra val av arbetssandaler.

Ortopediska sandaler för maximal komfort

Vi på Vårdväskan erbjuder sandaler för dam och herr, med fotriktig uppbyggnad och bekväm stötdämpning. Våra ortopediska sandaler ger stöd och avlastning under långa arbetsdagar uppe på fötter och hjälper till att förebygga smärta och värk i fötter, knän, rygg och leder. De ger dig en stabil grund att stå på, förbättrad kroppshållning och optimal komfort. I vårt breda utbud hittar du ergonomiska sandaler och tofflor för både dam och herr, i en mängd olika modeller och utföranden.

Ergonomiska sandaler för dam och herr

I vårt sortiment med sandaler för dam och herr hittar du modeller från tillverkaren MBT. De ergonomiskt uppbyggda sandalerna från MBT har en rundad, instabil sula som bidrar till bättre kroppshållning, aktiverar passiva muskler och avlastar rygg och leder. Med sin luftiga design har de också god andningsförmåga, vilket gör att dina fötter hålls svala och fräscha även under långa arbetsdagar. Vill du ha extra stöd, avlastning och komfort under hektiska arbetsdagar inom vården är våra ortopediska sandaler för dam och herr ett självklart val. Hitta dina favoriter i vårt sortiment med ergonomiska tofflor och sandaler idag!

89 resultat

Du har tittat på 24 av 89 produkter