✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Arbetströjor

450 resultat

Du har tittat på 20 av 450 produkter

I Vårdväskans stora sortiment med arbetskläder för vård och omsorg hittar du funktionella, bekväma och hållbara arbetströjor för både herr och dam.

Funktionella och bekväma arbetströjor för herr och dam

Vi erbjuder arbetströjor i en mängd modeller och utföranden, och i flera olika färger och material. Långa, hektiska arbetsdagar med mycket rörelse och många olika arbetsmoment kräver vårdkläder med praktiska funktioner och slitstarka material - något som du hittar hos oss på Vårdväskan. I vårt breda utbud med arbetströjor för dam och herr finns bland annat bussaronger, vårdtunikor, t-shirts och pikétröjor. Oavsett om du är ute efter en bussarong med rymliga fickor, en vårdtunika med bekväm passform eller en färgglad pikétröja, hittar du vad du söker hos oss på Vårdväskan. Våra arbetströjor för herr och dam är tillverkade i bekväma material som tål regelbunden tvätt i höga temperaturer utan att tappa färg, form eller kvalitet.

Arbetströjor med praktiska detaljer som underlättar i vårdvardagen

I vårt sortiment hittar du bussaronger, arbetstunikor, t-shirts och pikéer från flera olika varumärken, såsom Almedahls, Nybo, Smila, Hejco och South West. Alla våra leverantörer arbetar för att ta fram funktionella och hållbara arbetskläder som tål dagligt slitage, utan att göra avkall på stil och design. Hos oss kan du hitta färgglada och stilrena arbetsöverdelar som låter dig sätta din personliga prägel på arbetsklädseln och sprider glädje till både patienter och kollegor. Våra tröjor har också flera praktiska funktioner som underlättar för dig i ditt arbete inom vården. Här hittar du bussaronger för dam och herr med rymliga fickor för diverse redskap och hjälpmedel, vårdtunikor med sprund i sidorna för maximal rörelsefrihet och t-shirts i mjukt material som sitter skönt mot huden. För optimal komfort och stilren design, köp arbetströjor hos Vårdväskan!