logo
FavoriterFavoriter

Toffeln

Sedan 1970-talet har det internationella företaget Toffeln arbetat med att ta fram arbetsskor och hygienskor specifikt anpassade för vårdpersonal. För dig som arbetar långa dagar i tuffa vårdmiljöer krävs ergonomiska arbetsskor som ger maximal komfort, rätt stöd och avlastning.

Toffeln - funktionella och färgglada clogs och arbetsskor

Toffeln har ett nära samarbete med ledande experter inom biomekanik och fothälsa för att ta fram arbetsskor som uppfyller de krav som ställs inom vården och ger rätt förutsättningar för vårdgivare under långa, krävande arbetspass uppe på fötter. I vårt sortiment från Toffeln hittar du arbetsskor och hygienskor i hög kvalitet som kombinerar funktion och komfort utan att göra avkall på stil och design. Här kan du välja bland flera olika modeller i både färgstarka och mer subtila nyanser. Bland Toffelns arbetsskor kan alla vårdgivare hitta sina favoriter!

Maximal komfort och funktionalitet från Toffeln

I vårt sortiment från Toffeln hittar du allt från clogs och slip in-skor till hygienstövlar. Här finns bland annat de populära modellerna AktivKlog och SmartSole Clog som ger optimal komfort hela arbetsdagen, samtidigt som de innehar funktioner som underlättar för dig i din vårdvardag. I vårt utbud från Toffeln kan du välja mellan antistatiska hygienskor, halksäkra slip in-skor med stabiliserande hälrem och praktiska hygienstövlar i unisexmodell. Toffeln specialiserar sig på hygienskor och deras arbetsskor är tillverkade och anpassade för vårdens hårda hygienkrav och tuffa miljöer - utan att göra avkall på varken komfort eller design. Toffeln clogs och arbetsskor finns i flera färger - välj dina favoriter och sätt din personliga prägel på din arbetsuniform!