✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Stödstrumpor i Bambu

Stödstrumpor har länge varit ett välanvänt hjälpmedel inom vården, tack vare de många hälsofördelarna (läs mer här). Därför har vi samlat ett stort sortiment med stödstrumpor i flera olika utföranden, material och färger - däribland stödstrumpor i bambu för både dam och herr.

Mjuka stödstrumpor i bambu för dam & herr

Våra stödstrumpor i bambu har graderad medelstark kompression (16-22 mmHg), med starkast kompression runt ankeln som sedan gradvis avtar längst med benet. Hos oss hittar du billiga stödstrumpor i bambu, som sitter mjukt och skönt mot huden samtidigt som de ger rejält med stöd under långa arbetsdagar. Bambu som textilmaterial har kommit att bli frekvent efterfrågat på marknaden, inte minst när det kommer till underkläder och basplagg - tack vare materialets enastående absorberingsförmåga och runda, lena fibrer. Bambu gör stödstrumpor elastiska och flexibla, vilket underlättar vid på- och avtagning samtidigt som de erbjuder optimal komfort. Vill du ha högkvalitativa stödstrumpor med hållbara, bekväma och elastiska egenskaper är våra stödstrumpor i bambu perfekta för dig. Hitta dina favoriter i vårt sortiment för både dam och herr.

Stödstrumpor i hållbar bambu

Bambu är ett av de mest ekologiskt hållbara materialen som erbjuds på marknaden och är en av de snabbast växande träsorterna fritt från bekämpningsmedel. Just på grund av bambuns naturliga tillväxt och hållbarhet är det idag ett populärt alternativ för textiltillverkning. Bambu odlas utan konstgödsel, konstbevattning och bekämpningsmedel och är ett miljöbättre material som har runda och lena fibrer. Detta gör stödstrumpor i bambu optimala för dig med irriterad och känslig hud. Bambu har också naturligt temperaturreglerande egenskaper, vilket håller dina fötter svala, torra och fräscha hela arbetsdagen. Vi har fyllt vårt sortiment med stödstrumpor i bambu för både dam och herr för att du ska kunna hitta just din favorit.

9 resultat

Du har tittat på 9 av 9 produkter