✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Sjuksköterskeklockor

105 resultat

Du har tittat på 24 av 105 produkter

Många vårdgivare har sedan länge använt sjuksköterskeklockor på arbetet, för att klocka diverse arbetsmoment och hålla koll på tiden under dagens gång.

Praktisk sjuksköterskeklocka för alla vårdgivare

Hos oss på Vårdväskan hittar du sjuksköterskeklockor i flera olika utföranden - vi erbjuder analoga systerklockor med silikonskal i härliga färger och mönster, stilrena systerur i metall och plast, och digitala vårdklockor med flera smarta funktioner. Här kan alla vårdgivare hitta sin favorit!

Systerklocka med färgglada silikonskal

Vårt breda utbud med sjuksköterskeklockor inkluderar silikonklockor i en lång rad kreativa mönster och färgsprakande kulörer. Våra analoga sjuksköterskeklockor i silikon fästs enkelt på din arbetströja med säkerhetsnål och sitter tryggt på plats hela dagen. Silikonskalen är avtagbara, för att du ska kunna rengöra dem och upprätthålla god hygien i din arbetsmiljö inom vården. Detta innebär också att du kan byta silikonskal och anpassa din systerklockas stil efter dagens humör och arbetsoutfit. Därför har vi samlat ett stort sortiment av silikonskal i härliga designs, där du kan välja och vraka och hitta dina favoriter. Oavsett om du arbetar som undersköterska, sjuksköterska, läkare, tandläkare eller annan vårdgivare kan du hitta en sjuksköterskeklocka i silikon hos oss på Vårdväskan!

Stilrena systerur i metall & plast

Bland våra praktiska sjuksköterskeklockor hittar du också systerur i metall och plast i flera snygga modeller. Här finns både mer klassiska klockor och designrika, utsmyckade systerklockor med strass. Välj mellan digitala eller analoga systerur i metall eller plast och hitta den klocka som passar just dig. Våra systerur är enkla att torka av och rengöra för att upprätthålla god hygien, och du fäster dem smidigt på bröstet med hjälp av säkerhetsnål. Letar du efter en present till dig själv eller till en läkare, veterinär, sjuksköterska eller annan vårdgivare som står dig nära? Då är en klocka från Vårdväskan ett utmärkt val!