✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter
Vårdväskan guidar
Examenspresenter

Vårdväskan guidar: Examenspresenter till vårdpersonal

Är du på jakt efter examenspresent till en sjuksköterska, läkare, veterinär, arbetsterapeut eller annan vårdgivare som står dig nära? Då har du kommit helt rätt! Vi har satt ihop en stor Graduation Gift Guide som hjälper dig att hitta rätt i djungeln av presenter till den stora dagen. Här kan du välja och vraka bland produkter speciellt anpassade för ett hektiskt liv inom vården, som den nyexaminerade kommer ha stor nytta av i sitt nya yrke.

Vad köper man i examenspresent till en sjuksköterska, läkare, undersköterska, tandsköterska och andra vårdgivare? Vi på Vårdväskan har svaret! Vi guidar dig till produkter som garanterat kommer bli uppskattade gåvor på den nyexaminerades stora dag. Som nybliven vårdgivare är det mycket som behövs och i vårt stora sortiment finns alla nödvändigheter som ska packas med inför första arbetsdagen. Välj bland fotriktiga och bekväma arbetsskor, funktionella och professionella redskap, designrika och praktiska arbetstillbehör och flera andra produkter som blir perfekta presenter till examen.

Examenspresenter upp till 300kr

Examenspresenter

I vårt stora sortiment hittar du en mängd produkter under 300kr som garanterat blir uppskattade examenspresenter. Välj och vraka bland vårdinspirerade smycken, färgglada och praktiska arbetstillbehör, personligt designade namnskyltar, mjuka basplagg och mycket mer. Med matchande pennfickor, nyckelband, klockor och andra tillbehör kan den nyexaminerade sjuksköterskan, barnmorskan, tandläkaren eller djursjukskötaren sätta sin unika prägel på arbetsuniformen samtidigt som de har sina hjälpmedel nära till hands. Med dessa produkter kan du även sätta ihop ett kit enligt din nära och käras egen stil – en perfekt, personlig examenspresent!

Examenspresenter upp till 1000kr

Examenspresenter

I denna prisklass erbjuder vi ett stort sortiment med kvalitativa, funktionella och designrika produkter som den nyexaminerade vårdgivaren kommer ha stor nytta av i sitt nya yrke. Här kan du välja bland praktiska arbetsredskap, arbetsskor och sneakers från flera ledande varumärken, skyddande stetoskopfodral och sandaler som ger luftig komfort under långa arbetsdagar. Med presenter från varumärken såsom Beez, GIMA och Suecos kommer veterinären, tandsköterskan, fysioterapeuten eller sjuksköterskan som står dig nära vara väl förberedd inför den första dagen på nya jobbet.

Examenspresenter upp till 2500kr

Examenspresenter

Vill du skämma bort din nära och kära med en extra fin present på examen? Då har vi självklart en mängd produkter för dig att välja mellan! I denna prisklass hittar du professionella stetoskop från Littmann med maximal prestanda och funktionalitet, fotriktiga arbetsskor och sneakers från varumärken såsom Embla, MBT och Scholl, funktionella och pålitliga arbetsredskap, och mycket mer. Dessa presenter kommer garanterat bli väl använda av sjuksköterskan, läkaren, barnmorskan eller undersköterskan på det nya jobbet.

Examenspresenter till vårdpersonal
Stetoskop
Klockor
Smycken
Arbetsredskap
Arbetstillbehör
Namnskyltar
Skor & Sandaler
183 resultat

Du har tittat på 8 av 183 produkter