logo
FavoriterFavoriter
Alla Hjärtans Dag

Glad Alla Hjärtans Dag!

Idag är det kärlekens dag och det vill vi fira genom att sprida lite extra glädje till alla er som varje dag gör ett fantastiskt jobb inom vårdens väggar. Många av er har delat med er av vad ni tycker är det allra bästa med att arbeta inom vården och vad som ger er glädje på jobbet. Vi har samlat alla härliga citat för att uppmärksamma all den kärlek och omtanke som varje dag sprids på era arbetsplatser. Happy Valentines Day!

Idag uppmärksammas kärleken lite extra runt om i världen. Därför vill vi passa på att hylla er som varje dag, året runt, gör kärleksfulla och omtänksamma insatser inom hälso- och sjukvården. Vi hoppas kunna bidra med lite extra glädje med alla härliga citat från kollegor i hela vårt avlånga land, och vill även skicka med en liten påminnelse till alla hårt arbetande vårdgivare: Glöm inte att ge dig själv en klapp på axeln för allt fantastiskt jobb du gör, och ta hand om dig själv på samma fina sätt som du tar hand om dina patienter.

Vill du även passa på att sätta en extra hjärtlig touch på arbetsklädseln? Ta del av våra stiltips för Valentines här!

Vad är det bästa och mest givande med ditt arbete inom vården?

Att man kan ge så mycket glädje till en annan människa genom att bara finnas där.
Elin - Sjuksköterska
Det bästa är mötet med både nya och bekanta patienter och att få försöka hjälpa dem på allra bästa sätt. Jag känner att jag hela tiden utvecklas i mitt yrke och som människa. Tycker att det är spännande att träffa så mycket människor!
Malin - Undersköterska
Att man med helt främmande människor kan ha samtal om några av livets stora frågor.
Clara - AT-läkare
Mötet med människor. Låter som en klyscha kanske. Men att få tillit av en människa att vara med i situationer som kan vara påfrestande och samtidig få möjlighet att vara en trygghet, tycker jag är väldigt stort.
Caroline - Sjuksköterska
Det bästa med att jobba inom vården är att hjälpa människor att få en bättre livskvalitet!
Olivia - Sjuksköterska
Det bästa med att arbeta inom hälso- och sjukvården är att få jobba med människor och veta att man gör skillnad.
Josephine - Undersköterska