logo
FavoriterFavoriter
Vi välkomnar
Nordiska

Nordiska – arbetsskor speciellt utformade för vårdpersonal

Vårt sortiment växer så det knakar och nu välkomnar vi ett nytt varumärke – tyska Nordiska gör entré! Nordiska har nästan 50 års erfarenhet av att utveckla och producera arbetsskor för vårdpersonal och nu tar flera modeller plats på våra hyllor. Låt oss presentera Nordiska!

Tyska ortopedteknikern Ralph Pfeiffer startade familjeföretaget Nordiska år 1978, med syfte att underlätta arbetsvardagen och göra livet mer bekvämt för dem som arbetar med att ta hand om andra. Den första produkten blev en funktionell clog i trä, som såldes till yrkesverksamma inom hälso- och sjukvården i Tyskland. Genom åren har produktsortimentet växt, men praktiska clogs har förblivit ett stort fokusområde för Nordiska. Deras första clog i trä har lagt grunden för de modeller som idag säljs i över 25 länder världen över och ger vårdpersonal maximal komfort genom långa arbetspass. Numera har Pfeiffers tre söner tagit över Nordiska och driver verksamheten vidare enligt faderns vision om att förenkla livet för de som har valt att ta hand om andra.

Klimaflex Pro – nytillskott hos Vårdväskan

Det är viktigt för oss att du som vårdgivare alltid har ett stort sortiment att välja från när du handlar hos oss, och därför utvecklar och utvidgar vi ständigt vårt utbud. Nu tar tre nya arbetsskor från Nordiska plats på hyllorna! Klimaflex Pro, Klimaflex Pro Airgel och Klimaflex Pro Soft är veganska clogs med anatomiskt utformade fotbäddar, halksäkra sulor och extra ventilationshål som håller dina fötter svala och fräscha under långa arbetsdagar. Samtliga modeller är dessutom ESD-godkända, vilket innebär att de skyddar både dig och känslig teknisk utrustning från statisk elektricitet. Dessa bekväma clogs kan även tvättas i upp till 90 grader, vilket är perfekt för dig som arbetar i känsliga miljöer. Är du ute efter extra bekvämlighet är Klimaflex Pro Soft eller Klimaflex Pro Airgel utmärkta alternativ. Pro Soft har utbytbar och extra mjuk fotbädd som ger maximal komfort och effektivt stöd i varje steg, medan Pro Airgel är utformad med en airgel-hälkudde som erbjuder behaglig stötdämpning under långa arbetspass på hårda golv. Vi erbjuder även ett stort färgutbud, för att du ska kunna sätta extra stil på både arbetsklädsel och arbetsdag. Utforska vårt nya sortiment från Nordiska och hitta dina favoriter!