logo
FavoriterFavoriter
Nybo Heart

Nybo Heart – bekväm passform och miljöbättre material

Danska Nybo Workwear har utvecklat och producerat arbetskläder i över 60 år och erbjuder slitstarka och hållbara plagg som möter de höga kraven inom hälso- och sjukvård. Nu tar en ny kollektion plats i vårt stora sortiment – bussarong och arbetsbyxa som har avslappnad passform, flera rymliga fickor och är tillverkade i det miljöbättre materialet Tencel. Vi presenterar Nybo Heart!

Med mer än 60 års erfarenhet i branschen ligger danska Nybo Workwear i framkant när det kommer till utveckling och produktion av funktionella, hållbara, stilrena och kvalitativa arbetskläder för vård- och servicepersonal. I vårt stora sortiment hittar du plagg för både dam och herr, i en mängd olika modeller och färger. Samtliga kläder är tillverkade i slitstarka material, har funktionella detaljer och bekväm passform. Välj mellan klassiska bussaronger, praktiska arbetsbyxor, luftiga vårdklänningar och tidlösa läkarrockar – här finns något för alla vårdgivare.

Nybo är involverade i både miljö och social hållbarhet genom hela produktionskedjan – från framställandet av tyger och material till sista stegen i tillverkningsprocessen. Många av Nybos plagg är miljömärkta och de var dessutom en av de första tillverkarna i branschen att nå certifieringen ISO 15797, vilket innebär att arbetskläderna tål att tvättas i industritvätt.

Nybo Heart

Den nya kollektionen som har tagit plats på hyllorna består av bussarong och arbetsbyxor i rymlig och avslappnad passform med klassiska snitt och tidlös design. Nybo Heart finns tillgänglig i flera stilrena färger och är tillverkad i det miljöbättre materialet Tencel – en regenatfiber med temperatur- och fuktreglerande egenskaper och hög andningsförmåga, som dessutom är en baddare på att absorbera fukt.

Nybo Heart – bekväm passform och miljöbättre material

Kollektionens bussarong har dekorativ V-ringning och generös längd, vilket gör att den sitter bekvämt genom dagens alla arbetsmoment. Med en stor bröstficka och två rymliga höftfickor får du plats med hjälpmedel som behöver plockas med på språng. I den ena höftfickan finns även en praktisk innerficka för mobiltelefon eller mindre redskap i behov av extra skydd. För maximal rörelsefrihet under hektiska arbetsdagar har denna bussarong även slits i sidorna, vilket ger extra rymd i passformen.

De sköna byxorna i pull on-modell har resår och dragsko i midjan, vilket erbjuder en anpassningsbar, individuell passform. Med två stora framfickor, en bakficka och en rymlig benficka finns det gott om plats för diverse hjälpmedel och redskap som behöver finnas nära till hands genom arbetsdagens alla moment. Dessa praktiska byxor i avslappnad modell sitter behagligt mot kroppen, tack vare det lätta och sköna materialet med hög andnings- och fuktabsorberingsförmåga.

0 resultat

Du har tittat på 0 av 0 produkter