logo
FavoriterFavoriter
Beez Leggings i Repreve

Beez leggings i Repreve – polyester av återvunna PET-flaskor

Återvunna PET-flaskor blir mångsidig och tålig tråd – med det miljöbättre materialet Repreve tillverkas både möbeltyger, mobilskal och bekväma kläder. Så även våra nya Beez Leggings Repreve, ett otroligt mjukt och följsamt basplagg som blir ett måste i både jobb- och fritidsgarderoben. Häng med så berättar vi mer!

Beez Leggings i Repreve

Vår Beez Basics-kollektion har fått tillökning – i form av sköna och flexibla leggings i återvunna polyestern Repreve. Utan kanter och sömmar som skaver och med en följsam och bekväm passform kan vi lova att dessa leggings blir ett självklart inslag både på jobbet och på fritiden. Den höga midjan och mjuka linningen gör att detta mångsidiga basplagg sitter på plats genom dagens alla aktiviteter, oavsett om de används i vårdens korridorer, på gymmet, under promenaden eller i soffhörnan. Att de är tillverkade i det miljöbättre materialet Repreve, producerat av återvunna PET-flaskor, gör Beez Leggings Repreve till ett ännu mer självklart val.

Repreve – från PET-flaskor till hållbar tråd

Sedan 2007 har miljontals PET-flaskor och annat avfall samlats in och omvandlats till fibrer och tråd, i hållbara fabriker över hela världen. Resultatet blir den starka och tåliga polyestern Repreve, där varje tråd har en unik märkning som gör det möjligt att exakt spåra materialets ursprung. Detta återvunna material är den enda spårbara och ekologiskt certifierade polyestern i världen, som idag både produceras och säljs jorden runt. Med Repreve tillverkas allt från möbeltyger och mobiltelefonskal till bekväma och mjuka plagg, som våra nya Beez Leggings Repreve. Repreve är ett mångsidigt, tåligt och funktionellt material och kläder i denna typ av polyester sitter behagligt mot huden och är utrustade med otrolig komfort. En toppentråd helt enkelt!