✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter
Introducerar
Beez Chunky
Stabil, stilren och bekväm – säsongens trendsneaker är här!

Vårens trendigaste sneaker har anlänt! Vi är stolta att presentera Beez Chunky Sneaker – en stötdämpande och stabil sneaker med kraftigare sula och modern design. Denna nya favorit finns i tre stilrena färger och blir ett självklart inslag både i arbets- och fritidsgarderoben. Vi säger välkommen till Beez Chunky!

Beez Chunky

Säsongens trendsneaker har anlänt!

Vill du gå skönt, snyggt och stilrent i varje steg – både på jobbet och på fritiden? Är du på jakt efter att sätta en trendig touch på vårgarderoben? Då har du hittat helt rätt! Vår nya Beez Chunky Sneaker ger stabilitet, stötdämpning och optimal komfort samtidigt som dess moderna design passar perfekt både till arbetsklädseln och fritidslooken. Denna sneaker har en kraftigare sula som greppar bra mot underlaget och ovandel i luftig mesh som gör att dina fötter hålls svala och fräscha även under långa dagar.

Beez Chunky

Beez Chunky i stilrena färger

Tidlöst svart, vårtrendigt rosa eller stilrent beige – vilken färg är din favorit? Säsongens färgpalett går både i pastellnyanser och jordnära toner, och Beez Chunky är inget undantag. Matcha din favoritfärg med resten av din outfit för en trendig, bekväm och stilren look!

Beez Chunky
Trendig design
Modern utförande som passar till allt
Beez Chunky
Kraftig och stabil sula
Effektiv stötdämpning och bra grepp
Beez Chunky
Ovandel i luftig mesh
För en behaglig miljö inne i skon

Beez Chunky