✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter
Vi är stolta att presentera
Suecos
Kvalitativa och funktionella arbetsskor för vårdgivare med höga krav

Vårt stora sortiment har växt ännu mer! Nu kan vi stolt presentera det spansksvenska varumärket Suecos, som har nästan 20 års erfarenhet av att utveckla och tillverka professionella arbetsskor med kvalitet, funktion och design i fokus. Dessa skor utmärker sig med sina genomtänkta detaljer, fotriktiga utförande och oslagbara komfort. Vi välkomnar Suecos!

Suecos

Hållbar kvalitet och ergonomisk design

Spanska Suecos grundades av ett svenskt par år 2006, som sedan dess har arbetat för att utveckla och producera kvalitativa, funktionella och fotriktiga arbetsskor som främjar bärarens hälsa och välbefinnande. I vårt breda sortiment hittar du nu vattenresistenta, halksäkra och ergonomiskt utformade sneakers och clogs som möter hälso- och sjukvårdens höga krav. Många av modellerna är certifierade enligt EN ISO 20347 och erbjuder maximal komfort, hållbar kvalitet och effektiv stötdämpning under långa dagar uppe på fötter. Samtliga skor har hög andningsförmåga, för att dina fötter ska kunna njuta av en torr, sval och behaglig miljö. Vill du gå bekvämt, tryggt och snyggt i varje steg? Då är arbetsskor från Suecos ett utmärkt val!

Suecos

Halksäkra clogs och sneakers i stilrent utförande

I vårt sortiment från Suecos hittar du sneakers i stilrent och modernt utförande och clogs i både färgglad och mer subtil design. Här kan du välja de arbetsskor som passar dina behov, din stil och dina önskemål bäst och vara säker på att du alltid kan njuta av optimal komfort, funktionella detaljer och fotriktig utformning. Skorna från Suecos är tillverkade för att främja din hälsa och ditt välbefinnande på arbetet, men passar med sin tidlösa och stilrena design lika bra även på fritiden.

Suecos
Halksäkra sulor
Samtliga modeller ger trygghet även på ostabila underlag
Suecos
Ergonomisk design
Optimal komfort och behagligt stöd under långa arbetsdagar
Suecos
Effektiv stötdämpning
Bekväm avlastning för fötter, knän och rygg

Suecos