✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Almedahls

Långa och intensiva arbetsdagar inom vården kräver hållbara och funktionella arbetskläder som tål dagligt slitage och sitter skönt på kroppen. Frekvent användning av olika redskap och hjälpmedel ställer också krav på praktiska detaljer, såsom rymliga fickor.

Kvalitativa och bekväma arbetskläder från Almedahls

Från erfarna tillverkaren Almedahls erbjuder vi bekväma, funktionella och kvalitativa arbetskläder för vårdpersonal, med detaljer och funktioner som underlättar för dig i vårdvardagen. Almedahls har varit verksamma inom textilbranschen sedan mitten av 1900-talet och bedriver en aktiv produktutveckling för att möta framtida behov. Almedahls arbetskläder är alltid testade utifrån högt ställda krav på hållbarhet, komfort och funktion, för att du som vårdpersonal ska känna dig bekväm under hektiska arbetspass. Vårdkläderna har också en stilren och modern design, för att möta de alltmer utbredda kraven på mer stilmedvetna arbetskläder.

Almedahls miljö- och hållbarhetsarbete

Almedahls mångåriga erfarenhet har resulterat i ett sortiment med vårdkläder där varje plagg produceras under humana former med stor miljöhänsyn. Bland annat producerar Almedahls vårdkläder i materialet Tencel, som är ett miljöbättre material av cellulosafiber från snabbväxande träslag som eukalyptus och bok. De säkerställer också att leverantörer och underleverantörer tar hänsyn till miljö och arbetsrätt vid sin produktion. Almedahls är bland annat medlemmar i Amfori BSCI, ett europeiskt samarbetsinitiativ för företag som vill förbättra arbetsförhållanden i den globala leverantörskedjan. Arbetskläderna från Almedahls är ceritifierade enligt ÖKO-TEX 100, en certifiering som säkerställer att textilier inte innehåller hälsofarliga ämnen, och ÖKO-TEX Made in green, vilket är en certifiering som säkerställer att varorna är producerade på ett miljövänligt och socialt ansvarsfullt sätt. Almedahls är också certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001 och miljöledningssystemet ISO 14001.