logo
FavoriterFavoriter

Skechers

I Vårdväskans stora sortiment hittar du skor och sneakers från Skechers, ett välkänt varumärke som i över 30 år har utvecklat och tillverkat skor med hög kvalitet och maximal komfort.

Skechers för dam och herr

Skechers grundades 1992 i amerikanska Manhattan Beach och har idag utvecklats till en verksamhet med ett brett utbud av skor lämpade för både arbete, sport och fritid. Idag säljs deras produkter i mer än 180 länder och skosortimentet omfattar mängder med modeller för både dam och herr. I vårt utbud hittar du fotriktiga, funktionella och stilrena skor och sneakers som passar utmärkt både under långa arbetsdagar inom vården och på fritiden. Skor från Skechers ger optimalt stöd, bekväm stötdämpning och maximal komfort i varje steg.

Stöd och komfort med skor från Skechers

Vi erbjuder Skechers för dam och herr - hos oss hittar du bekväma skor och sneakers med modern och funktionell design, i flera olika modeller och färger. Här finns bland annat Arch Fit-sneakers, en modell med extra uppbyggnad i hålfoten för optimalt stöd och bekväm komfort. Vi erbjuder också vattentäta sneakers och modeller specifikt framtagna för användning under långa arbetsdagar. Skechers kompromissar aldrig med komfort, stöd och design och kan därför erbjuda skor som är lika snygga som de är sköna. I vårt stora sortiment med Skechers för herr och dam kan alla hitta sina favoriter.

Skechers sneakers och skor för långa arbetsdagar inom vården

Skor från Skechers besitter unika och innovativa funktioner och detaljer, som ger maximal funktionalitet och bekvämlighet. I vårt utbud hittar du bland annat dämpande slip on sneakers med luftig komfort, vattentäta och rejäla sneakers som tål väder och vind, och modeller med modern design, stötdämpande sula och god ventilation. Med receptet komfort och kvalitet i kombination med design och stil, tillverkar Skechers sneakers och skor som ger dig stöd och avlastning och skapar rätt förutsättningar för att orka stå och gå under långa arbetspass inom vården.