✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

SmellWell

För er vårdgivare som spenderar många timmar uppe på fötter under långa arbetsdagar kan problemet med illaluktande skor kännas bekant. Det var just på grund av ett par stinkande skor som det svenska företaget SmellWell grundades för drygt 10 år sedan.

Doftpåsar och doftväskor från SmellWell

Tillsammans med forskare har SmellWell utvecklat en miljövänlig formula som effektivt eliminerar dålig lukt i skor, kläder, träningsutrustning och annat. Idag säljs SmellWells produkter världen över och de samarbetar med en mängd framstående idrottare för att fortsätta utveckla sitt utbud.

Fräscha och väldoftande skor och kläder med SmellWell

I vårt sortiment från SmellWell hittar du doftpåsar och doftväskor som effektivt absorberar fukt, som ofta är orsaken till dålig lukt. Dessa produkter förhindrar också bakteriespridning, vilket är särskilt fördelaktigt inom vården. Placera doftpåsarna från SmellWell i skor för att bli av med oönskad lukt eller använd dem i exempelvis klädskåp och lådor. Doftväskorna är smidiga att förvara träningskläder, träningsutrustning, arbetskläder eller skor i och eliminerar fukt och dålig lukt lika effektivt som doftpåsarna. För fräscha och väldoftande skor, kläder och utrustning - köp doftpåsar och doftväskor från SmellWell!