✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Mjuktofflor

I vårt stora sortiment med skor hittar du bekväma mjuktofflor som ger optimal komfort under långa arbetsdagar i vårdens korridorer. De har ergonomiska fotbäddar, bekväm stötdämpning och skön passform - perfekt för vårdgivare som spenderar många timmar uppe på fötter.

Bekväma mjuktofflor för vårdpersonal

Våra mjuktofflor följer den klassiska träskons design, men med en modern touch. I vårt sortiment hittar du mjuka träskor från Beez, där de flesta modellerna är lokalt tillverkade i Sverige med traditionellt hantverk. Här kan du välja bland tofflor i flera olika färger och mönster, och sätta din egen personliga prägel på arbetsklädseln. Våra mjuka träskor för både dam och herr är speciellt framtagna för att passa vårdpersonal som arbetar långa dagar uppe på fötter och erbjuder optimal komfort och bekväm stötdämpning. De stabila sulorna ger stöd och förebygger smärta i knän, fötter, leder och rygg.

Mjuka träskor för dam och herr

Vårdväskans arbetstofflor ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på arbetsklädseln, samtidigt som du går bekvämt under hela arbetsdagen. Välj mellan modeller med eller utan stabiliserande hälrem och hitta dina favoriter i vårt breda utbud. Träskorna är enkla att rengöra tack vare den PU-behandlade ovandelen och har en förstärkt tå som skyddar dina fötter mot lättare smällar. För bästa komfort i varje steg - välj arbetstofflor från Vårdväskan!

112 resultat

Du har tittat på 24 av 112 produkter