✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Digitala blodtrycksmätare

I Vårdväskans breda sortiment med diagnostiska arbetsredskap hittar du pålitliga digitala blodtrycksmätare med flera praktiska funktioner.

Automatiska blodtrycksmätare för pålitliga resultat

Vi erbjuder automatiska blodtrycksmätare från varumärken såsom ADC och GIMA, som har lång erfarenhet inom tillverkning av medicinska redskap. Oavsett om du ska utföra automatisk blodtrycksmätning inom vården eller på hemmaplan passar våra digitala blodtrycksmätare utmärkt. De har optimal prestanda och flera smarta funktioner, såsom varning vid oregelbunden hjärtfrekvens, genomsnittsvärde av mätningar, minnesfunktion för flera personer och möjlighet att koppla upp till dator för vidare analys.

Digitala blodtrycksmätare med optimal prestanda

En digital blodtrycksmätare använder en så kallad oscillometermetod, som innebär att det sitter en liten mikrofon i manschetten. När manschetten pumpas upp stryps blodtillförseln åt, och när luften sedan pyser ut igen uppfattar mikrofonen det första hjärtslaget (systoliska trycket) och det sista hjärtslaget (diastoliska trycket). Med en automatisk blodtrycksmätare från Vårdväskan får du ett pålitligt redskap som ger trygg och säker elektronisk blodtrycksmätning både inom vården och på hemmaplan. Våra digitala blodtrycksmätare kan användas på både barn, tonåringar och vuxna, har optimal prestanda och hög användarvänlighet. Om du är ute efter en funktionell blodtrycksmätare för pålitlig automatisk blodtrycksmätning, hittar du det du söker hos Vårdväskan!

Vill du kika på vårt sortiment med manuella blodtrycksmanschetter? Klicka här!