✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Manuella blodtrycksmanschetter

Hos oss på Vårdväskan hittar du pålitliga manuella blodtrycksmanschetter för manuell mätning av blodtryck både inom vården och i hemmet.

Manuella blodtrycksmanschetter för vårdmiljöer och hemmabruk

Vid mätning med en manuell blodtrycksmätare används en manschett som fästs runt överarmen och en bollpump som pumpar upp luften i manschetten så att den pressar ihop blodkärlen. Mätaren har ett praktiskt 2-i-1-slangsystem, som innebär att bollpumpen och manometern verkar genom en och samma slang. Detta gör den manuella blodtrycksmätaren enkel att jobba med och det går lätt att avläsa både över- och undertryck. Vi erbjuder färgglada manuella blodtrycksmätare av hög kvalitet och med hög användarvänlighet som ger trygga och pålitliga resultat. Är du ute efter en praktisk blodtrycksmätare att använda på ditt jobb inom vården eller vill du utrusta hemmaapoteket för att kunna genomföra manuella blodtrycksmätningar på vänner och familj? Då hittar du det du söker hos oss. Mät dina patienter eller familjemedlemmars blodtryck med en manuell blodtrycksmanschett från Vårdväskan!

Köp färgglad manuell blodtrycksmätare hos Vårdväskan

De manuella blodtrycksmanschetterna som du hittar hos oss på Vårdväskan kommer i flera härliga kulörer, i syfte att göra vården lite roligare och lite mer färgglad. Våra manuella blodtrycksmätare fungerar lika bra som arbetsredskap för dig inom vården, som till dig som vill mäta blodtrycket manuellt på hemmaplan. Manschetten rekommenderas till armar med en omkrets på mellan 25 och 40 cm och passar till både barn, tonåringar och vuxna.

Vill du kika på vårt sortiment med digitala blodtrycksmätare? Klicka här! Har du svårt att lista ut vilket blodtrycksmätare som passar just dig? Ta del av vår guide 'Blodtrycksmätare - Bäst i Test' på bloggen!