✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Blodtrycksmätare – Bäst i Test

Är du på jakt efter en blodtrycksmätare, men vet inte vilken du ska köpa? Hos oss på Vårdväskan hittar du manuella och digitala blodtrycksmätare för både hemmabruk och vårdmiljöer. Ta del av vår guide för att lista ut vilket blodtrycksmätare som är bäst i test för just dig!

I vårt breda sortiment hittar du arbetsredskap och hjälpmedel som de allra flesta vårdgivare dagligen använder i sitt arbete. Vi har också gått om redskap som även passar bra i hemmaapoteket och som är bra att ha nära till hands om behovet skulle uppstå. Bland alla våra funktionella och praktiska redskap hittar du bland annat blodtrycksmätare i flera olika modeller. Vi erbjuder både manuella och digitala blodtrycksmätare, som är enkla att använda och har smarta, hjälpsamma funktioner. I vårt utbud finns blodtrycksmätare från vårt eget varumärke och från de erfarna tillverkarna GIMA och ADC, som länge utvecklat och producerat medicinska instrument.

Vilken blodtrycksmätare är bäst i test för dig och dina behov? För att hjälpa dig att lista ut vilken modell som ska hamna i varukorgen har vi valt ut tre olika blodtrycksmätare som är bra, bättre och bäst i test. Häng på!

Bra - Vårdväskan Manuell Blodtrycksmanschett

Denna manuella blodtrycksmätare från Vårdväskans eget varumärke är praktisk och enkel att använda både på hemmaplan och inom vården. Vårdväskans blodtrycksmanschett har ett smidigt två-i-ett-slangsystem, vilket innebär att manometern och bollpumpen verkar genom en och samma slang. Detta gör blodtrycksmätaren enkel att använda och trycket lättare att avläsa. Manschetten kan användas på armar med omkrets mellan 25 och 40 cm, vilket gör att den lämpar sig väl för blodtrycksmätning på både barn, tonåringar och vuxna. Denna manuella blodtrycksmätaren finns i flera härliga kulörer och kommer med en matchande förvaringsväska – perfekt för dig som vill sätta lite extra färg på vården. Du kan också välja att klicka hem ett set med matchande stetoskop, för att vara helt preppad för framtida blodtrycksmätningar.

Bättre - Gima Andon Digital Blodtrycksmätare

GIMA Andon är en digital blodtrycksmätare som har en lättläst LCD-display och en blodtrycksindikator enligt WHO:s rekommendationer. Denna blodtrycksmätare är enkel och smidig att använda och lämpar sig lika bra för blodtrycksmätning i hemmet som på ditt arbete inom vården. GIMA Andon har en smart minnesfunktion för fyra personer, med upp till 30 mätningar vardera och tid- och datummärkning för respektive mätning. Mätaren ger också medelvärde för de senast sparade blodtrycksmätningarna och morgon- och kvällsmätningar för de senaste 7 dagarna. För extra trygga blodtrycksmätningar varnar också denna digitala blodtrycksmätare för oregelbunden hjärtfrekvens. GIMA Andon har en manschett som passar för armar med en omkrets på mellan 22 och 30 cm.

Bäst - ADC 6022 Plus Digital Blodtrycksmätare

Denna digitala blodtrycksmätare från ADC mäter både blodtryck och puls och lämpar sig väl för användning både på hemmaplan och i vårdmiljöer. ADC 6022 hjälper dig att utföra trygga och pålitliga blodtrycksmätningar och har flera smarta funktioner. Mätaren kan spara de senaste 99 dagarnas blodtrycksmätningar för upp till två personer, med tillhörande datum och tidpunkt. ADC 6022 varnar också för oregelbunden hjärtfrekvens och identifierar skillnader på blodtrycket på morgon och kväll. Denna blodtrycksmätare har också en funktion där tre mätningar görs i följd, för att sedan leverera genomsnittet för dessa mätningar. Detta ger ett mer precist och noggrant resultat, då blodtrycket kan variera något mellan enskilda mätningar. Blodtrycksmätarens manschett passar för armar med en omkrets på mellan 22 och 42 cm, och kan alltså användas på både barn, tonåringar och vuxna. Är du ute efter en bäst i test-blodtrycksmätare med maximal prestanda som utför pålitliga och trygga mätningar är ADC 6022 mätaren för dig!

Oavsett om du ska mäta blodtryck på jobbet inom vården eller på hemmaplan, hoppas vi att du har hittat den blodtrycksmätare som är bäst i test för just dig!