✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Doseringshjälpmedel

Bland våra hjälpmedel hittar du doseringsask, dosett, pillerask och andra doseringshjälpmedel som gör medicinhantering både enklare, smidigare och säkrare. Vi erbjuder doseringsaskar med flera fack och dosett för 7 dagar som tydligt delar upp vilken medicin som ska tas morgon och kväll.

Doseringsask i flera olika modeller

Med doseringshjälpmedel från Vårdväskan är det enkelt att kontrollera medicineringen och kunna förbereda i förväg. Vill du inte plocka med dig stora medicinburkar med tabletter när du lämnar hemmet under längre tid är en pillerask eller doseringsask ett smidigt alternativ att packa ner i väskan. Köp smidig och snygg dosett eller pillerask hos Vårdväskan och håll koll på medicineringen under hela veckan.

Trevligare medicinhantering med snygg dosett från Vårdväskan

De doseringsaskar och dosetter som du hittar hos oss på Vårdväskan finns i flera olika modeller och färger, för att göra medicineringen lite trevligare. Här finns doseringsask för 7 dagar med märkning för morgon och kväll, dosett för 1 vecka med olika fack och liten pillerask med nyckelring som är smidig att alltid ha med sig. Det är lätt att tappa bort sig i medicinrutinerna under hektiska dagar, och Vårdväskans doseringshjälpmedel underlättar för dig i medicineringen. För en mer angenäm och trevligare medicinhantering, köp en snygg dosett hos Vårdväskan!