✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Stetoskop

172 resultat

Du har tittat på 24 av 172 produkter

För många vårdgivare är stetoskopet ett oumbärligt arbetsredskap, som används flitigt under arbetsdagar inom olika vårdyrken. Olika stetoskopmodeller lämpar sig för olika syften och ändamål, och därför har vi på Vårdväskan skapat ett heltäckande sortiment där alla vårdgivare kan hitta rätt. Här hittar du alltid funktionella och prisvärda stetoskop med maximal prestanda, från ledande varumärken.

Stetoskop för alla vårdgivare hos Vårdväskan

Vi erbjuder högkvalitativa, professionella stetoskop från de erfarna tillverkarna Littmann, ADC och GIMA och enklare stetoskop från vårt eget varumärke, som lämpar sig väl för patientövervakning och enklare undersökningar. Här finns stetoskop för alla typer av vårdgivare - oavsett om du arbetar som läkare, barnmorska, veterinär eller sjuksköterska kan du hitta ditt redskap hos oss på Vårdväskan. Att investera i ett stetoskop är inte billigt och för att skydda ditt arbetsredskap kan du förvara det i ett tåligt och smidigt stetoskopfodral. Hos oss hittar du fodral från bland annat Beez och ADC, optimerade för att rymma både ditt stetoskop och övriga redskap.

Professionella stetoskop med optimal funktionalitet

Hos oss på Vårdväskan finns stetoskop för undersökningar på både människor och djur, vilket innebär att du kan hitta ett stetoskop som passar dig oavsett om du är sjuksköterska, läkare, veterinär eller annan vårdgivare. I vårt sortiment hittar du även Pinards stetoskop, den klassiska trätratten som använts av bland annat barnmorskor i över hundra år. Vi på Vårdväskan erbjuder bland annat pediatriska stetoskop, stetoskop för veterinär och elektroniska stetoskop med avancerad teknik och flera praktiska funktioner. Vi har även enklare modeller, som passar bra för patientövervakning eller för övningsmoment under studierna för dig som läkarstudent. Ett stetoskop är inget billigt köp och hos oss kan du vara säker på att du investerar i ett högkvalitativt redskap som blir din följeslagare under många år framöver.

Är du osäker på vilket typ av stetoskop som passar just dig? Ta hjälp av vår guide på bloggen för att hitta rätt stetoskop för dig och ditt yrke - klicka här!

Reservdelar och stetoskoptillbehör

Ett stetoskop är en investering som hänger med under många år, men för att prestandan ständigt ska ligga på topp kan vissa delar ibland behöva bytas ut eller rengöras. Vi erbjuder flera olika typer av reservdelar - såsom öronoliver, membran och ring. Här hittar du också rengöring som kan användas på alla stetoskop i vårt sortiment. Vill du få mer information om hur du tar hand om och rengör ditt stetoskop? Läs vår guide på bloggen här!