✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Vårdväskan guidar: Håll dig sval på jobbet i sommar

Sommaren står runt hörnet och förhoppningsvis är även det varmare vädret på väg. Sommardagar innebär inte bara strandhäng och sköna bad utan även hårt arbete inom vårdens väggar. Hur håller man sig sval och bekväm på jobbet även när solen står som högst? Vårdväskan har svaren!

Material som håller dig sval och fräsch

Alla material har olika egenskaper och vissa lämpar sig bättre än andra under riktigt varma dagar. Hos oss på Vårdväskan hittar du arbetskläder i slitstarka material och med bra andningsförmåga, som erbjuder optimal komfort även under de riktigt varma och hektiska arbetspassen. Har du koll på vilka material du ska välja om du vill undvika svettiga dagar på jobbet? Vi hjälper dig!

Arbetskläder i bomull hos Vårdväskan

Bomull

Bomull är ett slitstarkt och behagligt material som har bra absorberingsförmåga och effektivt leder bort värme – perfekt för varma dagar inom vårdens väggar. Plagg i bomull känns bekväma och svala mot kroppen och har dessutom bra andningsförmåga och ventilation, så att du kan hålla dig sval och fräsch hela dagen. I vårt stora sortiment hittar du en uppsjö av arbetskläder i bomull – det är bara att välja och vraka!

Arbetskläder i tencel hos Vårdväskan

Tencel

Arbetskläder i materialet Tencel, tillverkat av fibern lyocell, är snäppet vassare än bomull när det kommer till att absorbera fukt. Även under de svettigaste jobbpassen kan du känna dig bekväm i dessa plagg. Tencel har god ventilationsförmåga och är dessutom skrynkelfritt – perfekt för upptagna vårdgivare som inte vill spendera tid med strykjärnet under soliga dagar. Hos oss hittar du arbetskläder i Tencel från bland andra Segers, Nybo och Almedahls.

Stödstrumpor i bambu hos Vårdväskan

Bambu

Det miljöbättre materialet bambu har en mängd egenskaper som gör varma och svettiga arbetspass lite enklare att ta sig igenom. Bambu är naturligt temperatur- och fuktreglerande – perfekt för varmblodiga vårdgivare och under riktigt varma arbetsdagar. Plagg i bambu har också bra andningsförmåga och håller dig sval, torr och fräsch hela dagen. Hos oss på Vårdväskan hittar du både stödstrumpor, underkläder och basplagg i bambu – alla lika mjuka och bekväma.

Arbetskläder för varma sommardagar

Hos oss på Vårdväskan hittar du arbetskläder anpassade både för kyliga vinterdagar och soliga sommardagar. Nu när sommaren börjar närma sig och den svala och luftiga arbetsgarderoben ska uppdateras, kan vi dela med oss av tips på plagg som erbjuder maximal bekvämlighet även under de varmaste arbetspassen.

Vårdklänningar hos Vårdväskan

Vårdklänning

Finns det något skönare arbetsplagg än vårdklänningen? Behagligt luftig, sitter mjukt mot kroppen och har smidiga fickor för allt som behövs plockas med i farten. I vårt sortiment hittar du vårdklänningar i en mängd modeller, färger och material – däribland klänningar i det sommarvänliga materialet Tencel. Bär din klänning tillsammans med ett par sköna leggings, tunna och svala stödstrumpbyxor i nylon eller fuktreglerande stödstrumpor i bambu och även den hetaste arbetsdagen är räddad!

Capribyxor och uppvikbara byxor hos Vårdväskan

Uppvikbara byxor & Capribyxor

För extra luftig komfort under sommarmånaderna är uppvikbara arbetsbyxor eller capribyxor ett utmärkt val. Med ett par kortare byxor kan du njuta av extra ventilation samtidigt som plagget har alla funktioner som behövs i en praktisk arbetsbyxa. Här kan du välja bland uppvikbara byxor och capribyxor i flera olika färger och utföranden – bland annat modeller i mjuk, krinklad bomull som sitter skönt mot huden och inte behöver strykas.

Basplagg hos Vårdväskan

Behagliga basplagg

Vill du bära ett mjukt linne under bussarongen eller sköna basplagg på väg till och från jobbet? Med hjälp av Vårdväskan kan du hålla dig sval och fräsch inifrån och ut – hos oss hittar du både underkläder, basplagg och arbetskläder i material med hög andningsförmåga och som sitter skönt mot kroppen. Välj bland trosor, kalsonger, linnen, toppar och strumpor i bambu och njut av sval och luftig komfort genom alla sommarens arbetspass.