✔ Snabb leverans
✔ 30 dagars öppet köp
✔ Handla nu, betala sen
logo
FavoriterFavoriter

Underkläder & Strumpor

78 resultat

Du har tittat på 20 av 78 produkter

I Vårdväskans stora sortiment hittar du mjuka, sköna underkläder som ger maximal rörelsefrihet och optimal komfort - allt för att du som vårdgivare ska kunna utföra ditt viktiga arbete utan distraktioner.

Optimal komfort med underkläder och strumpor från Vårdväskan

Sköna underkläder är lika viktigt som funktionella arbetskläder för att du ska kunna njuta av 100% bekvämlighet inifrån och ut. Eftersom underkläder är det plagg som du bär närmast kroppen är det också de som lägger grunden för din komfort under långa arbetsdagar. Hos oss på Vårdväskan hittar du sköna trosor, mjuka BHar, kalsonger, toppar, underställ och strumpor i sköna material som sitter bekvämt och följsamt mot kroppen utan att skava eller behöva rättas till. Bland våra underkläder för dam och herr kan du välja mellan plagg i flera olika modeller, passformer och färger och hitta just dina favoriter.

Mjuka & sköna underkläder för dam och herr

I vårt breda utbud hittar du underkläder för både dam och herr, som ger skön komfort under långa arbetsdagar inom vården. Vi erbjuder linnen, toppar, BHar, kalsonger och trosor i bland annat bambu, ett mjukt och följsamt material med antibakteriella och fukt- och temperaturreglerande egenskaper. Underkläder av bambu sitter mjukt mot kroppen och är även skonsamma mot känslig och irriterad hud. Vi erbjuder också underkläder i bomull, polyester och modal.

I vårt sortiment med underkläder hittar du plagg i flera olika utföranden, passformer och storlekar, utan skavande kanter, sömmar eller byglar. Våra underkläder för dam inkluderar trosor, bh, toppar och linnen som ger ett skönt lager komfort under arbetskläderna. Här hittar du bland annat trosor i seamless-modell från vårt eget varumärke Beez, i flera härliga färger. Vi erbjuder också underkläder för herr - här finns kalsonger med optimal bekvämlighet och stilren design.

Strumpor i flera olika modeller

Bland våra underkläder hittar du även strumpor för både herr och dam. Vi erbjuder billiga strumpor i bland annat bambu, i flera olika färger. Strumpor i bambu sitter följsamt och mjukt på foten och de fukt- och temperaturreglerande egenskaperna gör att dina fötter hålls svala och fräscha hela dagen. I vårt sortiment med strumpor för dam och herr hittar du både långa och korta strumpor, strumpor i flerpack, diabetikerstrumpor och sockar med halkskydd. Är du ute efter strumpor med maximal komfort som sitter lätt på foten och har hög andningsförmåga, kan du köpa strumpor hos oss på Vårdväskan!

Värmande underställ för dam och herr

Arbetar du delar av din vårdvardag utomhus eller i andra kalla miljöer? Eller behöver du kanske ett värmande underställ under cykelturen till och från jobbet? I vårt breda sortiment hittar du mjuka och bekväma underställ för både dam och herr, som ger ett extra lager värme och komfort under arbetskläderna. Våra underställ i bambu passar perfekt för vårdgivare som arbetar delar av arbetsdagen ute i kyligare väder eller som känner sig frusna under de kallare månaderna. Vi erbjuder underställ i set för både dam och herr - här kan alla hitta en värmande favorit.