logo
FavoriterFavoriter

Vårdväskan guidar: Back to work

Snart kliver hösten in med stormsteg och sommarledigheten är ett minne blott. Säsongens arbetspass tar fart och oavsett om du är ny på jobbet eller den mest erfarna på avdelningen finns det en del som ska preppas och fixas. Vi har samlat våra tips på vad du kan packa ner i vårdväskan inför hösten. Häng med!

Preppa inför hösten arbetspass

När det är dags för höstens första dag på jobbet eller praktiken hjälper Vårdväskan dig att hitta rätt i djungeln med arbetskläder, arbetsskor, redskap och tillbehör. Vi erbjuder en mängd högkvalitativa produkter med prislappar som passar alla plånböcker. Hos oss hittar du alltid det mesta du kan tänkas behöva under en arbetsdag inom vården och vi vill att du ska kunna uttrycka din personliga stil även på jobbet – tack vare funktionella, kvalitativa och designrika produkter. Vad behöver du klicka hem inför höstens arbetspass? Låt oss hjälpa och inspirera dig till rätt produkter!

Arbetskläder

Arbetskläder

Får du välja dina egna arbetskläder på din praktik- eller arbetsplats har du ett enormt utbud av bekväma vårdkläder att välja bland. Luftiga vårdklänningar för den varmblodiga, eleganta bussaronger och tunikor för den modemedvetna och praktiska arbetsbyxor i olika modeller och passformer. Självklart finns våra plagg i en mängd fina färger och oavsett om du är ute efter kläder i dam-, herr- eller unisexmodell hittar du det du söker hos oss.

För dig som vill ha ett extra lager komfort under arbetskläderna eller extra värme under kalla arbetspass är våra underbara Beez Basics perfekta. Mjuka, flexibla och stilrena basplagg med oslagbar komfort – hur härligt?!

Arbetsskor

Arbetsskor

Stabila, fotriktiga och bekväma skor är A och O på alla arbetsplatser – speciellt inom vården där dagarna ofta spenderas uppe på fötter. I vårt utbud finns stötdämpande sneakers, sköna arbetssandaler, klassiska vårdskor, praktiska hygienskor och funktionella ESD-skor från flera erfarna och ledande tillverkare. Från vårt eget varumärke Beez hittar du stilfulla favoriter i en mängd olika färger, mönster och modeller – hos oss fokuserar vi på stil och design utan att göra avkall på kvalitet och komfort.

Stödstrumpor

Stödstrumpor

Långa och hektiska arbetsdagar uppe på fötter är i vissa fall mer regel än undantag inom vården och då är stödstrumpor ett viktigt hjälpmedel för att ge rätt stöd, öka blodcirkulationen och förebygga blodproppar. Stödstrumpor är en av Vårdväskans specialiteter och vi erbjuder designrika strumpor i premiumkvalitet som låter dig sätta din personliga prägel på din arbetsklädsel. Välj mellan klassiskt enfärgade, fantasifullt mönstrade eller härligt glittriga stödstrumpor och njut av energifyllda ben som orkar hela arbetsdagen.

Arbetsredskap

Arbetsredskap

Självklart behöver du som vårdstjärna också funktionella arbetsredskap som håller måttet under stressiga arbetspass. Vi har ett stort utbud av redskap från ledande varumärken, alla med kvalitet, funktion och prestanda i fokus. Är du i behov av ett professionellt diagnostiskt stetoskop från Littmann? Inga problem! Vill du packa ner ett kvalitativt otoskop, en praktisk digital blodtrycksmätare eller multifunktionella saxar i jobbväskan? Alla dessa redskap, och mycket mer, hittar du i vårt stora sortiment!

Arbetstillbehör

Arbetstillbehör

Pigga upp både arbetsdag och arbetsklädsel med stilfulla arbetstillbehör i härliga färger och mönster! Matcha nyckelband med stödstrumpor, namnskylt med arbetsskor, sjuksköterskeklocka med arbetströja eller pennficka med stetoskop – våra arbetstillbehör låter din personliga stil lysa igenom även på arbetsplatsen. Sätt din egen prägel på arbetsklädseln samtidigt som dina tillbehör underlättar under jobbpassen inom vårdens väggar.